Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

chce sie z nim kochac tylko nie wiem czy sie przyznac

Polecane posty

jestem dziewica ...nieuprawiałam sexu chcoiaz błonki nie mam, jestem teraz z takim facetem, dochodzi miedzy nami do pieszczot, itd jest bardzo miło uprawiamy sex, ale bez wkładania pocieramy sie ja go ujezdzam ocierajac sie o jego fiuta,on sie na mnie kładzie wiecie...mozna powiedziec ze ruchy i bliskosc jak w normalnym sexie. z racji ze jestem wariatka,i mu ufam to starsznie sie wyluzowałam i troche popłynełam, i on mysli ze jestem zboczona, i ostra w łózku i teraz nie wiem jak z tego wybrnac, wiecie czesto cie masturbuje wibratorem wiec pewnie kłopotów z wejsciem miec nie bedzie.. Myslałam zeby mu poprostu powiedziec po fakcie, albo przed faktem ze jestem niedoswiadczona i ze powinnien uważać.

jeśli chcesz to mu powiedz ''jesteś 1 moim facetem z którym chce uprawiać sex'' i po kłopocie,a czy w to uwierzy to już inna bajka;)

Gość hsjfso
jak to nie uprawiałaś seksu i nie masz błonki? kompletnie Cie nie rozumiem :O i skąd wiesz że nie masz?

Przestań. Po co masz psuć nastrój jakimiś tekstami dziwnymi. Piszesz że używałaś wibratora, więc komplikacji nie powinno być.

to nie mówic ze jestem..? wiecie własciwie nie mam sie z czego tłumaczyc;) a błon y nie mam bo jak ci wchodzi cos o srednicy 14cm obwodu to chyba raczej błony nie ma..zreszta za 1 razem leciało sporo krwi;) wiecie boje sie ze mi nie wuierzy ale naprawde nie zachwouje sie jak dziewcia i jestem napalona maxymalnie wyluzowanan i nie mam oporów;)

Gość lfjluji
wiesz,nawet jakbys ta blone miala a juz sie kochala--->np. oral, robótki ręczne, to tez z Ciebie dziewica zadna :P zreszta mozesz jeszcze miec resztki tej blony i tez mozesz krwawic, moja kumpela tak miala :O jak chcesz to powiedz

jak Ci nie uwierzy to jego problem...Nie Twój

nie było orala ani anala ani recznych jestem taka dziewcia z krwi i kosci:P watpie zeby cos zostało;) chyba juz raczej wszystko i przerwało.

Gość lfjluji
no to faktycznie dziewica 100 % :D ja ci tylko napisałam jak to bylo z moja kumpela, ona krwawila jeszcze przy 3 stosunku, choc wczesniej zaliczyła inne formy seksiku łącznie z ostrymi palcówami ;)

Gość lfjluji
myślę ze jak wczesniej nic nie robilas, to nawet jak nie powiesz to sam sie domysli :)

moze sie zorientowac fakt nie chce udawac super doswiadczonej zreszta zamierzam mu powiedziec potem ze tak nie jest i nie jestem ostra suczka:D:D:D ale skoro robimy to tak jakbysmy sie kochali i szyby az parowałły w pokoju :d to w sumie z włozeniem penisa juz problemu nie bedzie a moze byc tylko milej

Gość lfjluji
no niby tak,ale powiedziec mozesz,że robilas to sama a nigdy z kims bo jak sama widzisz nawet nie majac blonki jestes dziewica :) powodzenia

Gość lfjluji
obejrzyj sobie jakies filmiki na necie :) kazdy kiedys zaczynał ;) i nikt nie był od razu mistrzem seksu :D

Gość a taka jedna 24
ja miałam podobnie tez nie miałam blony i powiem ci ze byłam bardzo podniecona w 100% wyluzowana i facet sie nie zorientował i było naprawde miło i przyjemnie chociaz potem np wychodziły rozne klocki bo nie umiałam dobrze go złapac za fiuta:P

Gość uppppppppp