Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxy

rozstanie - czy to, że dzwoni i pisze to normalne?

Polecane posty

Gość oxy

Odszedł. Bo jego zdaniem miłość się wypaliła. Nie chciał próbować niczego odbudować. A teraz dzwoni, pisze...opowiada co u niego, pyta co u mnie....normalne?

Gość taka jednaaaaaa.
teskni ... a moze zrozumiał co stracił i załuje ...

Gość tak to normalne
bo mu wcaiz zalezy, a ty sie nie wrywaj i nie wylewaj za bardzo, jesli bedzie chcial niech cie znów zdobedzie

Gość oxy
najdziwniejsze jest to, że mimo, że mamy dziecko to nie jest tak, że dzwoni pytać o małą. Owszem pyta, ale opowiada co u niego, pyta co u mnie....jakaś taka rozmowa nie jak dwójki rodziców. Jestem dość oschła i z dystansem, bo boję się łudzić. Nie dzwoni do niego, nie piszę. Milczę. Co ja mam robić? Jaki to ma sens, co on robi?

Gość taka jednaaaaaa.
jest dziecko.. czyli chce wyjsc z twarza.. ze niby sie o was troszczy... chyba..

Gość Kukuryku ....
Normalne ale nie koniecznie trzeba sie w tym czegos doszukiwac. Czetso jak facet odejdzie mimo ze nie kocha to jednak ciagle zachowuje jakas sympatie do poprzendiej partnerki. Przeciez tyle czasu z esoba spedizli to musial ja przeciez lubic. Pewnie ma poczucie winy ze Cie zostawil lubi Cie dlateg utrzymuje kontakt i martwi sie czy jakos sobie radzisz ...

Gość oxy
...czyli wcale nie jest to dobry znak, że zaczyna mu nas brakować?