Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A_g_A

Tarnów-stary szpital

Polecane posty

Drogie mamusie czy rodziłyście na starym szpitalu? Macie może jakąs godna polecenia położną? Chciałabym mieć już umówioną wczesniej położną, żeby na pewno była przy moim porodzie. Jakie macie wrażenia z pobytu?

jestem z Tarnowa. Sama chodze do lekarki, która ma dyzury na Nowym Szpitalu i tez sama nie wiem. Parę mi znajomych osób mówiło, że tam się różne rzeczy dzieją. Moja koleżanka niedawno rodziła na Starym i z opowiadań to wszystkie babki ją olały, a potem jak już dziewczyna zaczela rodzić to się skapneli i nawet nie zrobili lewatywy ani kosmetyki...poza tym sale na Starym Szpitalu w swoim wyglądzie nie poszły do przodu jeszcze z czasów chyba PRLu więc jest tma tak średniawo.....Na Nowym chociaż jakoś to wszystko 'nowiej' wygląda, bardziej sterylnie....A myslę, że jak się odpowiednio da w łapę położnej i pielęgniarkom to i tu i tu o ciebie zadbają.

no właśnie, wszędzie tylko kasa! Musze sie rozglądnąć za położną, żeby cały czas była przy mnie to może bedzie lepiej. Chciałabym rodzić na starym bo tam pracuje mój ginekolog. Jeszcze się muszę namyśleć.