Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superjeee

miałyście tak???

Polecane posty

Gość superjeee

dziewczyny byłyście może kiedyś w takiej sytuacji że spodobał wam się totalnie obcy facet i to tak bardzo że doprowadziłyście do tego żeby był wasz? wiem tylko jak wygląda jak się nazywa i gdzie ewentualnie mogę go spotkać, jak go sobą zainteresować? sprawić by chciał mnie poznać/zdobyć? nie znam go nie wiem jaki jest ale coś ewidentnie mnie do niego ciągnie może była któraś z was w podobnej sytuacji?

Gość superjeee
upupupp

Gość ja miałam
byłam w takiej sytuacji, nie wiedziałam nawet jak się nazywa, ale spotykaliśmy się prawie codziennie (mieszkaliśmy blisko siebie) facet był nieziemsko przystojny i zakochał się - widziałam to. Ja też się wkręciłam, ale wszystko popsułam (ale to już dłuższa historia). zamieniliśmy ze sobą może dwa zdania. Mimo to to było coś najpiękniejszego co mnie spotkało - on sprawił, że czułam się najpiękniejsza na świecie. Ale jak już napisałam wszystko zepsułam. nawet teraz po tylu latach, oddałabym wszystko żeby cofnąć czas. Tobie może się udać, jak jesteś mądrzejsza ode mnie. A takie podchody są naprawdę kręcą.

Gość superjeee
podnosze:) no póki co to on nie wie o moim istnieniu ale mam nadzieję że wkrótce się dowie:P tylko co wtedy????