Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghdajhd

czy nie odbieranie telefonow z urzedu pracy czyms skutkuje?

Polecane posty

Gość jghdajhd

dodam, ze nie jest to jakis oficjalny telefon zapodany na stronie urzedu albo cos a komorkowy

Gość tiv
skutkuje tym że nadal posiedzisz w domu na bezrobociu,innych skutków ubocznych nie będzie ... www.tnij.org/atrakcje2010

Gość jghdajhd
zadnych skutkow poza tym przytoczonym? a jak mozna tlumaczyc jakby pozniej sie pytali w urzedzie, ze czemu sie nie odbieralo?

Gość a dlaczego nie odbierasz
mze maja dla ciebie jakas oferte pracy albo stazu? ja kedys dzwonilam w sprwie oferty do posrednika co prawda nie spelnialam wymagan na to stanowisko ale za jakie 2-3 gosciu sam do mnie zadzwonil ze maja taka oferte i jesli jestem zainteresowana to mam zadzwonic do tej firmy i dal mi namiary. nie dostalam tej pracy ale liczy sie sam fakt ze gosciu zadzwonil do mnie

to po co się rejestrowałaś w urzędzie skoro tak naprawdę nie chcesz pracować ?... skończy się na tym, że po jakimś czasie nie odbierania telefonów i nie stawiania się na spotkanie wykreślają Cię z listy zarejestrowanych w Urzędzie ( tj. tak mi powiedziała urzędniczka w urzędzie pracy we Wrocławiu )