Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle mnie to zastanawia....

Tłumy w McDonaldzie

Polecane posty

Gość ciągle mnie to zastanawia....

To jedzenie w McDonaldzie naprawdę tak Wam smakuje, że ta restauracja przyciąga takie tłumy. Przyznam szczerze, że pracuje w sklepie w jednym z hipermarketów i mamy naprzeciwko McDonalda. Tłumy zaczynają się rano, a kończą wieczorem. Do żadnego innego miejsca nie widziałam takich kolejek. To jedzenie naprawdę aż tak wam smakuje? Moim zdaniem frytki są przesolone, te bułki od kanapek jakieś takie miękkie i słodkie, nie wspominając o tortilii czy mdłych nugetsach.

Daj spokój,McDonald tak samo jak KFC jest strasznie przereklamowane!Jedzenie do bani-już lepiej pójść do jakiejś knajpki na pizzę albo na dobrego KEBEBA :) Ja byłam 2 x w McDonaldzie i raz w KFC i nigdy więcej nie pójdę.

tępe masy lubią się nażreć [ a w macgównie się nażresz:) więc o co bega?:classic_cool:[a poza tym...tak, większości to smakuje:classic_cool:]

Gość mak kwak
w Polsce byle zachodnie gówno urasta do rangi luksusu, a to co widziałaś to proces nazywany makdonaldyzacją świata

Gość nasha klasha
strasznie lubie szejki ze specialnym dodatkiem, ktoś tak ma???

popieram - Mc Donalds jest po prostu przereklamowany a przy tym strasznie drogi!

tu chyba nie chodzi o to czy to jest dobre. ale jest łatwo dostępne, szybko i raczej nie tak drogo... Jak ktoś się spieszy i chce szybko coś zjeść to właśnie McDonald'sa znajdzie najszybciej...

Ja jakoś najeść się tym nie mogę. Mam wrażenie, że te kanapki są celowo tak małe, a frytki specjalnie przesolone, żeby ludzie kupowali tego jak najwięcej. Ostatnio za kanapkę, duże frytki i colę dałam 20 zł, a wyszłam stamtąd głodna, także więcej nie pójdę:P

Ja jakoś najeść się tym nie mogę. Mam wrażenie, że te kanapki są celowo tak małe, a frytki specjalnie przesolone, żeby ludzie kupowali tego jak najwięcej. Ostatnio za kanapkę, duże frytki i colę dałam 20 zł, a wyszłam stamtąd głodna, także więcej nie pójdę:P