Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Emilki

Jak znaleźć dobrą pracę po macierzyńskim w okolicach Bielska, Kęt lub Żywca

Polecane posty

Gość mama Emilki

Skończył mi się urlop macierzyński, mój dotychczasowy pracodawca nie przedłużył mi umowy. Na bezrobociu kolejki, że aż strach. Ciężko się dostać:O Może ktoś z Was ma pomysł?

Gość sadsadsad
głupie pytanie :-/ podnieść dupe z kanapy i zacząć szukać pracy, bo kto inny to za ciebie zrobi? jaki tu można mieć pomysł

ja postanowiłam, że wykorzystam zwolnienie i nie będę szukać czegokolwiek tylko tym razem chcę pracę albo zgodną z wykształceniem (o to może być ciężko), albo taką która będzie mi sprawiała przyjemność. Póki co mamy jeszcze trochę oszczędności i pewnie stąd mój optymizm :) A siedząc w domu nawiązałam kontakt z kilkoma firmami i sprzedaje im swoje wyroby :)

Gość mama Emilki
straszny kocurze dziękuję;) Fajnie, że macie oszczędności. U nas z kasą właśnie krucho, bo mąż miał przez zimę zastój i dopiero od dziś poszedł do pracy:( Ja jestem ekonomistą ale zastanawiałam sie nad dofinansowaniem z PUP, tylko nie wiem jaką miałabym założyć firmę, bo mieszkam raczej w mało ciekawym miejscu jeśli chodzi o gospodarkę...

Gość mama Emilki
Kocurze a jakie produkty sprzedajesz?

mój mąż właśnie stara się o dofinansowanie na rozkręcenie biznesu. A z tymi oszczędnościami to aż tak super nie mamy - starczy na jakieś 3-4 miesiące. Ja jestem biologiem, więc wogóle kicha w tym rejonie Pl. A ja robię na szydełku; biżuterię, odzież, chusty, czapki itp - grosze z tego mam, ale gdybym już zupełnie nic nie robiła to popadłabym w depresję.

Gość mama Emilki
Co racja to racja.... Ja też już pomału wariuję, chociaż uwielbiam spędzać czas z córeczką;-) ale na szydełku to umiem tylko prosty ścieg nic więcej więc ewentualnie szalik by mi wyszedł:)

dobrej to raczej nei znajdziesz ale jakakolwiek to owszem :> powodzenia pracuj.pl :>

mysza właśnie nawet jakiejkolwiek nie ma:O Jedynie przedstawiciele handlowi albo akwizytorzy mają tu wzięcie.... mieszkam w okolicach Żywca

no przedstawicie handlowy to bardzo dobra praca ja bym chciala amnie eni chca bo nei mam handlowego dosw :> ale np ja spzredawalam do niedawna reklamy i calkiem fajnei sie zarabia :) a wlasciewie mozna z domu nei wychodzic

a ja właśnie chyba się nie nadaję na przedstawiciela:( A poza tym to różne godziny pracy, a ja bym chciała przepracować 8h i wrócić do córeczki:) Kocurze a Ty skąd jesteś?

Gość gość
To co napisze będzie dla niektórych ciężkie do uwierzenia, ale mi w wyjściu na prostą pomógł rytuał przyciągnięcia pieniędzy ze strony http://energiaduchowa.pl , sama wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy, ale po tym rytuale naprawdę moje finanse znacznie się polepszyły.