Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIA27 dla TK

KOCHAM I BOJĘ SIĘ

Polecane posty

Gość MADZIA27 dla TK

Zakochałam się w super facecie ale dzieli nas 500 km Czy damy radę tak daleko Wiem że on mnie też kocha Dlaczego jak spotkasz miłość to zawsze są przeciwności Jest to facet na którego można liczyć przekonałam się Kocham go za to że jest jaki jest

dobrze by było zmniejszyć tą odległość... może któreś z was się przeprowadzi do miasta gdzie mieszka drugie... ciężko mi się wypowiedzieć

Gość u lalal i love u bejbe
Wytrzyma 2 miesiące. Pozniej sie rozpadnie z braku laku. Zgadzam sie z wypowiedzią wyzej

Gość pani tic tac
dacie rade

Gość MADZIA27 dla TK
Ja go kocham i ja wytrzymam wiadomo tęsknota mocna ale są tel internet

Gość
nie zgadzam sie !!!!!!!!!! związki na odległośc mają sens !!!!!!

związki na odległość są bardzo trudne. a co będzie jeśli już zechcecie razem zamieszkać i okaże się, że na tej płaszczyźnie się nie dogadujecie?... nie możecie przecież kochać się i osobno całe życie mieszkać... no ja niestety, nie wierze w związki na odległość...

związki na odległość są bardzo trudne. a co będzie jeśli już zechcecie razem zamieszkać i okaże się, że na tej płaszczyźnie się nie dogadujecie?... nie możecie przecież kochać się i osobno całe życie mieszkać... no ja niestety, nie wierze w związki na odległość...

Gość MADZIA27 dla TK
Wiadomo nie da się kochać na odległość całe życie to wiadome jak narazie kontakt mamy super dobrze nam się rozmawia jedno za drugim tęskni mocno Wiadomo ta odległość boli ale ja sądzę że inni mają dalej i się kochają

Gość MADZIA27 dla TK
Ja myślę że rozmowy i szczerość to podstawa

Gość Cie popieram...
i jeszcze dodam, ze ja bym sie przeprowadzila, gdyby zaistniala propozycja ze strony mezczyzny zeby moze zamieszkac razem. Czekam na swojego. Jesli bedzie miał ochote to ja sie na to pisze:-) KCP

Gość Krokodylka
Związki na odległość mogą się utrzymać pod warunkiem, że związek JUŻ JEST SILNY I ZBUDOWANY. A jesli jest nowy i dopiero się poznajecie, to nie ma szans. Bo nie możeci się poznawać... i nie ma zbudowanej więzi, która was będzie trzymać. Można spróbować...