Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Na co zwrócić uwagę wybierając sponsora?

Polecane posty

Weszłam sobie dziś na czat, od razu zleciało się stado sponsorów. Szczerze mówiąc zastanawiam się nad tym żeby kogoś takiego mieć. Łatwa kaska, lubie seks itd. No i tu pojawia się problem - nie wiem na co zwrócić uwagę, żeby się nie przejechać.. na pewno wśród panów oferujących kasę za seks pojawiają się oszuści.. Proszę o podpowiedzi dziewczyny, które miały do czynienia ze sponsoringiem :)

Gość
Pierdolnij się w łeb,a pózniej spakuj do szkoły :o

Gość
No kurcze się głupio pytasz :o

Gość fdses
zeby był czysty i mył członka

Gość jak chcesz kogoś na stałe to
nie szukaj na czacie. Tam stado baranów i gawędziarzy siedzi. Daj lepiej ogłoszenie, a uwagę zwróć na to co proponuje taki mężczyzna (nie chodzi tylko o kasę) i oczywiście wiek.

Gość cel jest prosty
na rozmiar siusiaka i grupość portfela, ahhhh... :|

Gość aleDziwne...
Hmmm... ty nie wybierasz! przecież jesteś TYLKO towarem...! wypicuj się, pokaż dekolt, wygol sie tam gdzie trzeba i któryś cię Wycenie... jak można mieć taki brak szacunku do siebie? Pozdrawiam Pusty bębenku i życzę ci abyś kiedyś się zakochała, tak na prawdę a później opowiedziała swojej prawdziwej miłości jak jesteś "zużyta..." POWODZENIA!

Gość o lol
"szkołę juz dawno skonczylam, ale dziekuje za konstruktywna wypowiedz ' a to błąd. trzeba było sie uczyc to bys teraz nie miala takich dylematów.

Gość dr Halina Bretgens
Po pierwsze to zrób mu badania na HIV i inne choroby weneryczne i obadaj jego ojca (jak wygląda i czym się zajmuje - jaki tatuś to i taki synalek).

Gość cel jest prosty
ahahahaaaaa, dobre, zrób sekcje zwłok ojca :D

o badaniach mysle, ja mu moge pokazac ksiazeczke dawcy krwi bo nim jestem, tak wiec jestem zdrowa. tak mysle ze od razu nalezy sie dogadac co do rodzaju seksu, zeby potem nie bylo nieporozumien. Aha, jestem studentka wiec prosze mnie nie wyzywac od idiotow i matołów..

Gość mam taka fantzję
jeśli już to bliżej granicy 40 lat, wiek, wygląd, omów warunki wcześniej, i... płatne z góry, przynajmniej cześć kasy(na początku)

Gość ja ci cos powiem konkretnie
spotkania za 300-400zł odpuść sobie, chyba że chcesz być call girl a to nie jest szukanie sponsora tylko sponsorów. Książeczką dawcy krwi możesz sobie tyłek podetrzeć, ja bym czegoś takiego od faceta nie kupiła:O Kolejna sprawa to taka że lepsi tacy po 40, z reguły kulturalni, szarmanccy i z gestem;) Z seksem też radziłabym sie nie spieszyc chyba że ci chodzi tylko o seks, kasa i żegnaj

a myslisz ze facet zaplaci mi za siedzenie z nim i picie kawki w kawiarni? no chyba ze znajde takiego ktory zaplaci mi za rozmowe i samo bycie z nim.

Gość guomi
to nie ty masz jakiegos faceta i sie dupczysz z kolegami? cos mi tu świta:D

sorry ,ale wśród studentów są i matoły , tak na marginesie mówiąc...masz kasę masz studia, nie trzeba być do tego inteligentnym

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppp

Gość ja ci cos powiem konkretnie
"a myslisz ze facet zaplaci mi za siedzenie z nim i picie kawki w kawiarni?" Małe masz pojecie o sponsoringu i tego typu układach. W prawdziwym układzie mężczyzna nie płaci za seks tylko mało tego seksu może nawet nie być.

Gość gość
dziewczyna zadała konkretne pytania po co ta sterta postow ktore sa albo nie na temat albo zeby ją pojechac albo zeby umoralniac , zasmiecacie forum

Gość gość
Złapiesz zakażenie i do piachu! !!!