Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda małpa

moja ciąża jest nudna

Polecane posty

...z czego się bardzo cieszę: zaszłam w pierwszym cyklu, nawet się nie starając, nie miałam żadnych przykrych objawów jak nudności, dziecko rozwija się prawidłowo. Nuda;)

Gość Odleciałam
haha myszka ma rację ;) Ja też miałam "nudną" ciąże, a porod największa atrakcja życia hahaha 9 godzin niesamowitych wrażeń :) Polecam hahha

miałam tak nudna ciąże jak i ty i równiez nudny poród:) w niecałe 2 godź po odejsciu wód mały był na świecie dobrze,że do szpitala nie bylo zbyt daleko:)

ja ciąże tez nudną za to poród nie :D po 10 h męczarni cc

ja osobiście ciąże tez miałam nudna, końcówkę ciąży gdy nawet sama butów ubrać nie umiałam drażniący a poród ponad 18 godzin z wywołaniem oksytocyna bez znieczulenia istny hard core :)

Gość tak tak ta reguła
sprawdza sie w 100 % ciąża nudna ale ... poród dostarczy wrażeń za całą ciąże ;)

Poród i to co potem, kto przeżył to wie ( mam na mysli nocne karmienie, przebieranie pieluchy o 3 nad ranem albo czasem całego dziecka jak sie zmoczy)

Gość oj jaka glupia istota
no to zycze komplikacji, plamien, chorego dziecka, krwotoku po porodzie, hmm coo jeszcze , moze poronienia w ogole? bedzie rozrywka, czad po prostu glupia pinda

Gość ale wy mamuski
wredne jestescie :P najgorszy sort matek na kafe chyba pisuje, wlos sie jezy jak sie was czyta - przeklinanie, zlorzeczenie brrr!!!

Gość już powyżej jedna
urażona się odezwała :O

u mnie wciąż nudno, ósmy miesiąc ciąży:) a u tej, która mi plamień życzyła, pewnie dzieje się niezbyt pozytywnie, bo jak ktoś jest tak negatywną energią naszpikowany... tylko współczuć. ktoś zaniepokojony założył topik o tym, jak to wszyscy tu się żalą - a może ja chciałam pokazać, że ciąża może być też pozytywnym, w tym sensie "nudnym" doświadczeniem? okazuje się, że nie tylko ja tak mam, pozdrawiam więc wszystkie z "nudną" i te z problemową ciążą też:)