Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O Men men men men men...

Wkurzałoby was to?

Polecane posty

Jest dwóch kuzynów. Obydwoje mają laskę. Ale tylko jedna laska jeden kuzyn, takie sytuacje stwarzają drugiemu kuzynowi. Gdy są w trójkę, to laska i kuzyn gadają tak, żeby znaczyło to dwuznacznie. Np. Choć!! Pójdziemy na pianino ! A obok jest duże łóżko ! ... Albo coś w tym stylu? Wkurzalibyście się? Czy to olali? Nasz wiek nie przekracza 18 lat jakby co. Mnie to osobiście wpienia i nie życzył bym sobie takich akcji ze strony mojej laski i kuzyna..

Idź na Uczuciowy,może tam zrozumieją,o co ci chodzi:P

Kuzyn1-K1 Kuzyn2-K2 Laska1-L1 Laska2-L2 K1 i K2 mają laski. K1 i L2 rozmawiają przy K2 tak, jakby flirtowali, z podtekstami itd, po czym podejrzliwie się na mnie patrzą. Gdy mówie, żeby przestali, pytają się o co chodzi i mówią, że jestem nadwrażliwy. Czasem mi się wydaje, że z ironią w głosie.. O co im do cholery chodzi!?

jakieś rozwinięcie odpowiedzi? ... Seryjnie mnie to wpienia, a trwa to już z dobre pół roku.. Na domiar złego dowiedziałem się, że obydwoje siię sobie podobają. Mają takie same zainteresowania itd. Ohsz kurwa..

ja mam 19, kuzyn 17 a moja dziewczyna 15 :)

No przykłady złoże do kupy... waksy, znajomi z mojej klasy u mnie, dziewczyna i kuzyn sie nudza. Postanowili, ze pojda na dol cos na pianinie wymyslic. nie bylem zadowolony. ale ok.. przyszedlem do nich i niby nic, ale znowu podteksty, ze cos na pianinie sie nie zmiescili, a i jakie loozko mam wielkie... albo odprowadzam do drzwi kumpla, a oni imituja mi orgazm z pokoju... albo ciagle maja te swoje PROBY ZESPOLU... albo jakies gesty tajemnicze, które tylko oni znają. jak patrzą się sobie w oczy. ostatni tekst kuzyna "podzieliłbyś się z bliźnim" albo gadał o "wymianie laskami" .... ale z drugiej strony, że tak kocha nad życie swoją dziewczynę. no nie mogę...

a najbardziej mnie wkurzyło kiedy L1 robiła 6 na 9 z K2 a ja tylko patrzyłem.No i jak K1 może spokojnie spotykać sie z L1 jak wie że ona z K2 robi 6 na 9 ale L2 o tym nie wie.On mówil wmiędzy liżnięciami ,ze jestem nadwrażliwy.O co im do cholery chodzi!?

No nie mogę... chyba puszczę.

Gość smierdziel
:D

Oczywiście ,że SIĘ puszczę a nie że coś innego puszczę :classic_cool: 🖐️

Wydaje mi sie, ze k1 zle zrobila w stosunku do k23, ale jesli chodzi o T12 to jest wporzadku ;) Moze porozmawiaj z P79 moze ona cos poradzi, a jak nie to zadzwok do L34 podobno on siedzi w tym temacie :-o

Gość oooooo men
?????? kur*a!!!! nie jarze.........ten kuzyn z twoja dziewczyna kreci??

Ok ! Mój kuzyn odpierdala coś z moją laską i to mnie wkurwia !! Ach i nie uważam, żeby moja laska była dziwką. Kuzyn też ma dziewczynę którą niby kocha, a też robi to samo. I co.. dziwkiem jest? ... Chodzi mi tylko o to, że mnie to wkurza. WIelokrotnie rozmawiałą z moją laską, to ona stwierdziła, że przesadzam, że nic takiego nie robią i że co oni takiego robić mogą na próbach, albo jak ich zostawie na chwile w pokoju...

Tak... ale to najlepsze, że przy mnie.. jak w trójkę jesteśmy. I tak się podejrzliwie na mnie spoglądają z uśmiechem. No co oni do cholery myślą, że to śmieszne jest? Może im to przyjemność sprawia, ale mi nie :O co moja laska sprawdza poziom zazdrości? ok.. ale nie kurwa pół roku..

Gość HIFFSW
a dziewczyna kuzyna jak na to reaguje??

Dziewczyna kuzyna dziwna jest. Czasem jakby nie kumata. Wystarczy, że się powie jej coś, że to tylko dlatego, żeby mnie powkurzać i ma to w dupie. W ogóle, jak wychodzimy ze znajomymi gdzieś, to przez cały wypad nawet się do kuzyna nie odezwie, nie podejdzie. On za nią lata. I no... Nie wiem.. Jakby miała go w dupie. Co będzie to będzie.

Gość oooooo men
no poprostu bawi ich twoja zazdrosc, masz racje- ile czasu mozna sie tak bawic?, przesada, musisz albo sie dolaczyc do zabawy, albo ignorowac to moze przestana

Gość HIFFSW
no a nie masz jakiejs kolezanki pod reka aby przetestowac zazdrosc swojej dziewczyny najlepiej by bylo zachowywac sie tak samo jak oni z dziewczyna kuzyna

Gość oooooo men
albo "niby" poflirtuj z kims przez telefon przy twojej dziewczynie, umow sie z kims na "pianino", co ona na to?

albo dzisiaj: Ona: ale ja nie umiem tańczyć w parach!!:P nie.. nie zatańcze:) Ja: No, no.. a z nim(kuzynem) byś zatańczyła.. Kuzyn: no pewnie.. bo my jestesmy bardziej równi wzrostem i nam się lepiej tańczy... Ona: no nie.. z nim też bym nie zatańczyła:P Kuzyn: no dobraa !! Ona: no ojej i oboje się obrazili;) Kuzyn: widzisz! zaraz stracisz faceta i kochanka !! kochanka mógł sobie darować..

No ona jest baardzo zazdrosna. Startuje do mnie dużo dziewczyn, ale nie ide za daleko. Wszystko się kończy tym, że mówie, że zajety jestem. ona o tym wie. Mówie jej specjalnie o takich sytuacjach, że tu jakaś do mnie zarywa, tu druga. O jakiejś fajnej sąsiadce. O kimś tam. . . Ale to nie to samo przecież. A nie mam takiej dziewczyny w ekipie, z którą bym tak mógł. Wszystkie zajęte i tak nie odpieprzają. A jakbym tak zaczął to ona by wiedziała, że to specjalnie, bo oni tak robią. Ona jest za cwana. Jak ona okazuje zazdrość to to się wydaje być takie poważne, że to rzeczywiście śmieszne nie jest, a jak ja? To ich bawi w cholere..

Ale wydaje mi się, że kuzyn powinien jako rodzina nie dopuszczać do takiego czegoś jak widzi, że mnie to wkurza. I oczywiście dziewczyna też jak najbardziej:O

Gość oooooo men
obraz sie ostro, niech wiedza ze to powazne

wątpie czy to coś da... już się obrażałem.. ale na nią się po prostu nie da ! ona ma coś w sobie, umie mną kierować nieświadomie, kusi mnie.. wystarczy, że spojrzy to już mi miękną kolana.. o zgrozo

Gość Twórcza Dziewoja
sraj na nich:) oni mają zwałe z twojej zazdrości to nie bądz zazdrości i zwały nie będzie.. proste !