Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeetaaam

co z tymi pierscionkami

Polecane posty

Gość eeeetaaam

Hej Jestem z mojm facetem juz 3 lata, jestesmy w tym wieku kiedy wielu naszych znajomych zaczyna sie zareczac i wychodzic za maz. Jestem bardzo zdziwiona pierscionkami ktore dostaja moje znajome, pierscionki sa bardzo drogie z brylantami, szafirami, rubinami. W mojej rodzinie nie bylo tradycjii zareczyn, moja mama nie miala pierscionka zareczynowego. Ostatnio rozmawialam z moim chlopakiem, chcemy sie pobrac, mnie nie zalezy na pierscionku, ale moj chlopak nalega tlumaczac ze bede za pare lat zalowac ze nie chcialam pierscionka. Mam pytanie dla dziewczyn ktore nie maja pierscionkow zareczynowyh, zalujecie??

Gość sdfsgfvsdgfvswgfv
wiesz dziwne ze w twojej rodzinie nie było takiego zwyczaju bo to jest chyba odwieczna tradycja i ja sobie nie wyobrazam zareczyn bez pierscionka mówi sie ze mozna miec 50 pierscionków ale ten zareczynowy ma byc najpiekniejszy nie znaczy to ze musi byc najdrozszy, wystarczy poszukac czegos gustownego ale nie za bardzo drogiego

Gość dr. Martyna Krugens
Często jest tak, że ludzie zdradzają z obrączką na ręku . . . kobiety są głupie, bo wybaczają nawet jak mąż HIV do domu przyniesie i nieświadomie je zarazi!

Gość a ja wole czekolade
Nie badz glupia jak facet chce ci kupic pierscionek to po co jakies glupie gadki ze ci na tym nie zalezy.... normalnie kazdy sie oswiadcza z pierscionkiem i masz szanse zmienic to dziwna i glupia tradycje rodzinna.....

Należę właśnie do tych którym na pierścionkach i całej tej oprawie nie zależało. I wcale nie żałuję że nie mam owego pierścionka zaręczynowego, bo tak naprawdę chyba nie o to tu chodzi a o uczucie i siłę związku. A tak wiele kobiet patrzy wciąż tylko na te pierścionki, balonikowe sale ślubne, strojne samochody do śłubu i oczepiny o północy.

Gość alaalala
moja mama tez nie dostala piescionka na zareczyny, oboje z tata sie dorabiali i nie bylo ich stac. Mama nigdy nie zalowala ze nie ma pierscionka, ale tatus zawsze mial troche zalu. Na 25 rocznice zareczyn moj tata kupil mojej mamie pierscionak, ukleknol przed nia i jeszcze raz, poprosil by za niego wyszla. To byla bardzo wzruszajaca chwila dla calej naszej rodziny.

Gość kajanka
bo około 40 lat temu nie było takiego zwyczaju z pierścionkami zaręczynowymi. Moim zdaniem nie ma co przepłacac za brylant cholernie drogi który wygląda i tak jak cyrkonia. z cyrkonią ładny masywny pierścionek jest równie piękny jak brylant