Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solive

kiedy najlepiej odstawić tabletki anty ?

Polecane posty

Witam ;* chodzi mi o to że biore już tabletki ponad rok. Czasami jak czytam, niektóre panie piszą, że stosują już tabletki nawet 6 lat... bez żadnej przerwy.. nie zagraża to jakimiś poważnymi skutkami ubocznymi np bezpłodność? Ja zamierzam stosowac do skonczenia szkoly.. czyli jeszcze jakiś rok. myśle że należało by się troche przerwy organizmowi z hormonami. A wy jak długo zamieżacie sie truć ?:D

ja to juz bym mogła do starości dziecko mam,więcej nie planuje czas pokaże:)

no tak.. dziecko masz... a ja jeszcze nie.. a bardzo bym chciała w przyszłości :) a nie chce potem żałować, że przez tabletki nie moge mieć dzieci :(

no ja też tak myśle.. ale tyle tego słysze :/

tak jak na ulotce pisze, że tabletki zmniejszają wystąpienie raka szyjki macicy.. a ostatnio pani ucząca biologi, powiedziała, że tabletki zwięszają jeszcze te choroby! i komu tu wierzyc? ja jestem przekonana o tabletkach w 100%

weź wszystko szkodzi nie tylko tabletki:) nawet jabłka po pryskane,marchewki bo nie eko:P

Gość wiem coś na ten temat
najlepiej odstawić jak się chce zajść w ciążę organizm nie odróżnia syntetycznych hormonów od naturalnych i jest mu wszystko jedno ja brałam tabsy 8 lat, potem ciąża, i teraz znowu tabsy, do 65 roku będę brała, a potem HTZ

a co sie bedzie dziac, jak odstawie tabletki? podobno dość długo okresu nie ma? kiedy organizm sie ureguluje po tabletkach?