Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pachol20

Jak ja odzyskac

Polecane posty

Gość pachol20

Część mam mały proble i nie wiem co z nim zrobic mógł by mi ktos poradzic co mam teraz zrobic???? jestem z dziewczyna prawie rok,było nam razem super,mozna powiedziec ze nadal jest,ale od jakiegos czasu zaczeło się cos psuć miedzy nami.Po rozmowach i jej wyjasnieniach juz iwem dlaczego to sie tak stało.Dlatego ze przestałm ja zdobywać,zacząłem byc tak zwanym frajerem,zaczeła sie oddalac.A jak jak to ja coraz bardziej o nia zabiegałem wszystko robiłem zeby było jej jak najlepiej.W jej oczach przestałem byc meski.Ona powtarzała wczesniej ze nie wyobraża sobie żeby mogłla byc z kims innym.ona mnie w sobie rozkochała .A ja cały czas do niej lgnąłem a im ja bardziej sie zblizałem to ona bardziej sie oddalała.I teraz doszło do tego że nie dawno powiedziała mi że to chyba nie jest to o czym myślała,że pomyliła sie mówiąc że mnie kocha,i że lepiej bedzie jak zostaniemy przyjacólmi.Powiedziała również że wie o tym ze nie bedziemy już razem,a co najdziwniejsze upewniło ja to tez ze napisała do pewniej wróżki i ona je powiedziała że nie bedziemy razem i nie odwzajemni moich uczuć. Nastepnego dnia umówiłem sie z nia na ostateczne spotkanie jechałem z mysla rozstania ale nie było konkretnej rozmowy tylko przytulamie ,kizianie,całowaniee az wkońcu seka :). Pod koniec wieczoru zacząłem wypytywac co dlaej,a ona na to że ja juz wszystko wiem co ona mysli i pozostawia to mi wie ze nie bedziemy razem ale mozeby byc razem w takim zwiazku jesli mozna tak to nazwac.ja sie zgodziłem ale zapytałem czu ona tez tego chce powiedziała ze ta.Ale mastepnego dnia wieczorem rozmaialismy o tym i wkoncu doszło do tego że znowu nie byłem pewny czy dobrze zrobiłem wiedzac o tym ze ona wie że nie bedziemy razem i wtedy ja zerwałem przez tel z nia i od tamtego czasu sie nie odzywamy do siebie .Powiedzcie mi co mam teraz zrobic teraz zrobic????????? Kocham ja i bardzo mi z nia dobrze.

Gość za malo rozmawiacie
nic juz nie rob.