Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiki2211

Jestem sobie Wiki

Polecane posty

Gość Wikooleja
No co Ty Tooleja? Nie przesądzaj z tym odejście z kaffe! TERAZ już? Stary chyba jeszcze do tego 2012roku wytrzymasz??

Gość pikna nieznajoma
:O czulam pod skora ze przywieje tu tego palanta:O

Gość Cooleja x
No właśnie! Jaki to ma sens skoro w 2012 wiadomo the end? A jakie są powody konkretnie twego odejścia?

Gość Tuleju zabierz ze soba kameche

Gość analiza psychologiczna
"tylko nie udawaj, że będziesz tęsknić" manipulacja słowna mająca na celu udzielenie odpowiedzi: "tak, będę tęsknić" przez rozmówcę, aby połechtać własne ego, poprawić własną samoocenę i udowodnić sobie, że jestem kimś i można mnie polubić 🖐️

Pikna nieznajoma mowisz o Kamecha? zawsze pojawia sie w nieodpowiednim czasie na nieodpowiednim miejscu! Kamecha ty wariacie!

Tu Leju to jak bedziesz teraz spedzal samotne zimowe wieczory jak nie na naszym kafe?

Gość pikna nieznajoma
Tak, Wiki nie toleruje tego typka

Gość Cooleja x
Będziemy tęsknic (poważnie) Całe stowarzyszenie koffeinowych poetówYO!3MCIE SIĘ! Życie jest sztuka wyboru wybierzcie najlepiej!

tu leja, w końcu po to jestem, aby demaskować zamiary kafeteriuszy :classic_cool:

Kamecha widzisz! Nikt cie nie kocha kazdy olewa! zabierz se widly i biegnij do chlewa!

Gość Ka mecha tak przy okazji
Oddajac mocz przez sen nieopatrznie się z wami przywitał:-P ale spoko dalej śpi. Zresztą on cały czas śpi jak sika też.:-P

Gość pikna nieznajoma
Ma tysiace nikow i mysli ze jest 'zwiezda kafeterii' :O ma fanklub (4 nie atrakcyjne laski) na swoim topie pt.Dziara reaktywacja ktorym wrzuca jak debil a one sie ciesza. Nie polecam wchodzic bo tam gryza

Gość pikna nieznajoma
Tu leja zgina psyche ale tylko slabym i dzieciom

Gość No pikna to ty już
Ostro Zgięta!

Gość pikna nieznajoma
Na pewno nie masz

nie no teraz to juz zaczynasz wzbudzac w sobie żałość... przeciez kafe to tylko glupie forum... ja jak nie chce to nie wchodze... zasada jest prosta!

"Jestem sobie Wiki" nieudana manipulacja słowna, która pierwotnie miała na celu przedstawienie własnej osoby jako wyluzowanej i przyjaznej, a tym samym zyskanie wielu pochlebnych wpisów oraz zdobycie czarnych przyjaciół. zainteresowanie tu leją wynika z faktu, że w życiu codziennym żaden osobnik płci męskiej nie zwraca na Ciebie uwagi dlatego drążysz temat i liżesz dupę, żeby poprawić swój wizerunek w życiu wirtualnym, a następnie przenieść go do realnego, który już teraz określam mianem kompletnego fiaska. prośba o zdemaskowanie to szukanie akceptacji i zwrócenie na siebie uwagi, które w trakcie pisania przyniosło Ci myśl zaprzeczenia mojej analizie i pokazania tym samym, że jesteś super nieprzewidywalna, a twoje życie realne wygląda sto razy lepiej niż to, które przedstawiłam czym tylko potwierdzisz swoje przegraństwo. zadowolona? :classic_cool:

Gość pikna nieznajoma
I owszem zginam sie okazjonalnie ale nie z powodu glupiego forum:O

Gość Alkoholik też mówi
Pije jak mam ochotę jak nie mam nie pije proste. Tylko że cały czas jest ochota.

Gość Uzależnienie-dobre słowo

analiza psychologiczna, musisz sie jeszcze duzo nauczyc takze pozwole sobie sprostowac kilka spraw... 1. tak naprawde nie mam na imie wiki :D 2.moja "manipulacja slowna" nie miala okreslonego celu a juz na pewno nie takiego by zwrocic na siebie uwagę po prostu nie chce mi sie spac i probuje jakos zajac czas do rana pogaduchami o czymkolwiek. :D 3. zainteresowanie tu leją wynika z faktu, że w życiu codziennym żaden osobnik płci męskiej nie zwraca na Ciebie uwagi dlatego drążysz temat i liżesz d**ę, żeby poprawić swój wizerunek w życiu wirtualnym, a następnie przenieść go do realnego, który już teraz określam mianem kompletnego fiaska." - moje realne zycie ani troszke tu nie podpasowalo... w rzeczywistosci jestem z facetem juz od 4 lat i za 1,5 roku planujemy slub :) wiec nie narzekam na niezainteresowanie plcia przeciwna :D moze ostatnie ci troszke wyszlo :) tak chce zwrocic na siebie uwage i jak juz wczesniej pisalam zajac jakos czas do rana zeby sie nie nudzic :) to tyle z mojej strony dziekuje za uwage :)

analiza psychologiczna i jeszcze jedno: no pewnie ze zadowolona!!!! :D :D :D

i właśnie w celu potwierdzenia ostatniej hipotezy zostało napisane wszystko przed nią, miałam rację :classic_cool:

i polecam się na przyszłość :classic_cool:

Gość pikna nieznajoma
Dobranoc panstwu