Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq25

Z czarnych na jaśniejsze - przepis jak to zorbić.

Polecane posty

Gość Anq25

czytam tutaj ogrom wątków jak z czarnej farby przejść na blond...szczerze mówiąc nie rozumiem skąd debilny pomysł by skakać z jednego krańca gamy kolorystycznej na drugi...tak jakby nie było kolorów pośrednich. Bez względu na metodę i tak zniszczycie włosy. Przede wszystkim STOP zwykłemu ROZJAŚNIACZOWI!!!!!!!!!!! On nie służy do ściągania farby. Są specjalne produkty do tego!!!!!!!!!! Zdaje sobie sprawę, że ta usługa jest droga w salonie ale wynika to z kosztu produktu. Na allegro kupicie taki produkt od 30-70zł i jeden starcza na maksymalnie włosy do ramion. Jeżeli już koniecznie chcecie same kombinowac (a wiem że jak to czytacie to i tak nie pojdziecie do salonu bo rozsadne osoby ida pytac do salonu i nie robią takich głupot jak z czarnych na blond) to kupcie taki preparat. Poszukajcie informacji w internecie: Repair color system Reene blanche PROSALON CHANTAL Colorpeel Elgon Color assist Efassor L'Oreal Professionnel Color remove Profesional cosmetic Matrix ColorErase SOLUTIONIST

Gość Anq25
Ludzie to są jednak downy...napisałam to wczoraj a dzisiaj widzę nowe wątki o tytule "z czarnych na blond"

Gość ka 76
Wiesz co, moze masz racje ale nie najlepiej o Tobie swiadczy nazywanie ludzi Downami, jakies obrazliwe to jest wobec ludzi z Zespołem Downa, to wada genetyczna, a nie obelga, a Ty jej uzywasz w taki sposob.