Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handcany

Facet inteligentny, zaradny,ale obciachowy na maxa!

Polecane posty

Gość Tajemnicza Dama
Niech mu powie wprost, delikatnie, ale bez owijania w bawełnę... a jak Jej to tak przeszkadza, to niech z nim zerwie i poszuka sobie lovelasa (czy jak wy ich nazywacie)

Gość pchełka25
Zabawne, ja miałam taką samą historię, mam przystojnego, wysokiego faceta, bardzo atrakcyjny, inteligentny, wszystko czego można chcieć.Na początku naszego związku ubierał się jednak fatalnnie!!przez wielkie F!Wyglądał jak facet po 40 mając 28 lat przez te ciuchy okropne!!ale uwierz mi, to jak nosi się twój mężczyzna świadczy o Tobie, faceci to dzieciaki, trzeba im wszystko podpowiedzieć, pokazać.Ja w delikatny sposób mówiłam mojemu w jakich ciuchach by wyglądał dla mnie super sexi, świezo, modnie..a on bez problemu się na to przerzucil (dodam,że ciuchy kupujemu mu razem i jak mówię w sklepie ,że super to wtedy kupujemy)Powodzenia

Gość ja ierdziule...
To co my mamy jemu to powiedziec??!! To jest twoj chłopak czy kolega wiec mu to sama powiedz,po co mowisz to tu...:/

Gość Minciea
"Chyba ważne, żeby gościu Cię szanował, był dobry i inteligentny, a nie żeby nosił marynarki od Armaniego, Prady, czy innego gówna" czy autorka mowila cos o markowych ciuchach? ona tylko chce czystego, schludnego faceta i co w tym dziwnego? jest cos jednak pomiedzy starym znoszonym polarem, a jak to powiedzialas markowych marynarkach. co uy po inteligencji i pieknym wnetrzu? to jednak nie wysztko.

Gość ja ierdziule...
Czesc Tajemnicza!widze ze wreszcie kretynko doczekałas sie swego upragnionego bana:D,jeszcze powinni ci zablokowac I.P twojego kompa!:P,heh, i dobrze ci tak!:D:D:D

Gość ja ierdziule...
heh,mialo byc 🖐️:D

Gość Basic Element
Co sie tak czepiliscie ze dziewczyna patrzy tylko na wyglad?:O Dajcie jej spokoj. Ja to rozumiem i mysle, ze wiele kobiet i mezczyzn przyzna jej racje. Moze ktorys z panow sie wypowie co by czul/myslal gdyby kobieta na 5 randke przyszla np w tej samej spodnicy co na 4 poprzednie? Bo faceci to tez wzrokowcy i podobno wieksi niz kobiety, wiec jestem bardzo ciekawa czy facet nie czulby sie niekomfortowo, gdyby kobieta nie zmieniala odziezy lub nosila jakies paskudne bezguscie. Czekam na wypowiedz faceta i kobiet, ktore nie beda pisac w kolku, ze takie podejscie swidaczy o tym, ze autorka patrzy tylko na wyglad (sorry, ale wieje obluda, bo ciekawe czy taka jedna z druga bedac na miejscu autorki nie czulyby podobnie (ja mysle ze tak)).