Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mad maxxy

Moja zona i moja kochanka sie.. zaprzyjaznily!

Polecane posty

Gość mad maxxy

Czasami mysle ze mam za dobrze. mam ponad 40 lat i 20kilku letnia kochanke ktora sie zaprzyjaznila z moja zona. Przychodiz do nas na kawe i plotkuja z moja zona o roznych duperelach. Malzonka ma powieddziala ze rozumie bo ma swoj wiek i nie wyglada zbyt rewelacyjnie, dlatego toleruje to ze mam kochanke i co najlepsze lubia ja :)

Gość hfghgfh
TO nic jak tylko pogratulowac ale zona pewnie ma na boku kochanka

Gość mad maxxy
Niech ma nie zabronie jej bo przeciez nie jestem swiety. Pewnie wiele osob pomysli, ze jestem egoista i cwaniakiem ale naprawde mam prawie 90kilowa zone a uwielbiam pewne pozycje w ktorych ona niestety nie daje rady. Kocham ja, dbam o nia bardzo, prawie wcale sie nie klocimy, jest wspaniale.. Poza tym moja zona prawie wcale nie miala przyjaciol, miala przyjaciolke z ktora sie znala poand 20lat ale zrobila jej cos niemilego, a z moja kochanka sie swietnie dogaduja, takze ta sytuacja wcale nie kreuje mnie na paskudnego gnojka

dla mnie taki układ byłby nie do pomyślenia... ale każdy jest inny, każdy ma inny ...system wartości (czy jak to tam nazwać) ale jeżeli wam to pasuje to naprawdę nie widzę problemu :)

Gość no nie wiem nie wiem
Jakos nie mogłabym zaprzyjaźnic sie z kochanką meża,nie dosyc ,ze wyglada gorzej ode mnie,do tego nie potrafi poprawnie mowic,no ale pewnie mu pasuje taka idiotka,w koncu wystarczy,ze jedno potrafi;)

Gość amaletta
no to teraz tylko podpadnij tym kobietom :D Wyobrazasz sobie sprawe rozwodowa na której zeznaje kochanka zaprzyjaxniona z zoną? :D

Gość hr Rosporek-Walicipski
jeśli w łóżku tworzą miły trójkącik, to ksiądz proboszcz, chyba sobie jaja urwie z żalu, na ropasaniem owieczek z jego parafii

Gość mad maxxy
Hehe niee raczej tak nie bedzie nie podpadne im, nie chce. Zone kocham a kochanke bardzo lubie wiec takim osobom sie raczej nie podpada :) A co do trojkatow to ich raczej nie bedzie bo zona ma rzadko ochote na stosunek a co dopiero taki, ona jets osoba nieco aseksualna. Kochamy sie raz na 2 miesiace

Gość hfghgfh
takie malzenstwo z interesu xd

Gość mad maxxy
Nie z interesu a z milosci.

hmmm a może żonie tak jest wygodniej? Nie musi uprawiać beznadziejnego seksu?:P

Gość mad maxxy
Widze ze juz tutaj dogryzanie sie pojawia. Nie.. po prostu moja zona nie lubi seksu zbytnio a jej waga nie pozwala mi na pewne moje ulubione pozycje> Nie chce rezygnowac calkowicie z seksu i z przyjemnosci. Szanuje zdanie zony i to bardzo bo ja kocham. jezeli nie pasowaloby jej to, cierpialaby to bym zerwal z kochanka definitywnie

umniejszasz sobie kobieto mówiąc że kochanka widocznie jedno potrafi. jeśli jesteś na tyle inteligentna na ile pozujesz powinnaś wiedzieć o co chodzi ;) temat fajny. a bulwersującym się polecam więcej tolerancji. Bogaci muzułmanie mają po kilka żon, wszystkie przynajmniej szanują.

Gość amaletta
mad maxxy Nie z interesu a z milosci. :D, :D, :D, :D dziekki za poprawienie mi humoru od rana..

mądrą masz żonę Rozumie potrzeby podstrzałąłego lovelasa;)

Gość mad maxxy
amaletta Niestety nie jestm na tyle glupi zeby trwac przy osobie do ktorej nic nie czuje, to bez sensu. Pomysl logicznie. Bardzo chcialem miec dziecko, ale moja zona nie moze miec dziecka, wiec czy trwalbym przy niej gdybym jej nie kochal, wez sie kobieto zastanow. Pozdrawiam

Gość mad maxxy
Sami Heh moz ei podstarzaly ale nie lovelas bo moja zona jets moja pierwsza kobieta w zyciu :)

Gość hfghgfh
autorze to nie jest malzenstwo z milosci

Gość na mój gust
to raczej cienki z Ciebie kochanek jak żona nie chce z Tobą seksu albo chce tylko co 2 miesiace.. przykre

Gość mad maxxy
hfghgfh Dlaczego tak uwazasz?

Naprawde nie rozumiem dlaczego wiekszosc potepia autora. Wam jets latwiej bo mozecie uprawiac seks, jest wam przyjemnie. Kazdy ma swoje potrzeby. Lubi pewne pozycje w ktorych jego zona sie nie sprawdza i potwierdzam.. czy taki czlowiek pragnacy rodziny bylby ze sowja zona ktora NIE MOZE miec dzieci? musi ja kochac. Moim zdaniem moglo byc gozrej, gdyby to bylo malzenstwo dla interesu to bylby z zupelnie inna kobieta i zdradzalby po kryjomu, wiec dobrzez e tak sie ulozylo. Teraz dodam cos od siebie: mam znajomego ktory jets aseksualny i nie lubi seksu dlatego nie chce sie wiazax z zadna kobieta.

Gość hfghgfh
Dlatego ze 2 kochajacych sie ludzi nie potrzebuje kochankow. Taki uklad nie jest normalny.

Gość hsiuasiuffbsvn
a z tymi kg to przeadzasz, znam jedno malzenstwo, gdzie laska tez wazy ok 90 i jakos nie ma problemu z roznymi pozycjami.. Poza tym jest szalenie sexowna (tez mamy dziwny uklad, raz na jakis czas robimy sobie 3). Takze bzdury z ta waga. Tylko ze kobieta o ktorej mowie nie jakas taka tlusta, ma duzo miesni bo dlugo uprawiala sport, a potem zachorowala i przytyla.

Gość fajny sen
halo ... mad maxxy... obudź się ! pora wstawac , Twój sen już się skończył .

Gość hsiuasiuffbsvn
no i nie jest aseksualna, raczej jest nimfomanka ;) hehe i to jaka :P