Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiak_08

Chcę zrzucić parę kilogramów P

Polecane posty

Gość Gosiak_08

Witajcie drogie panie! Wiem, że było już multum takich tematów, ale liczę, że napiszecie tutaj choć kilka db i sprawdzonych porad ;) Mianowicie chcę zrzucić z 5 - 8 kg, niby nie dużo, ale nie wiem już co robić... ;((( Pomożecie? ;*

Witaj! zaczynam...do wiosny muszę zdążyć!

Gość hiacynta5
Gdyby udalo mi sie zrzucic 5, 8 kg to bylabym przeszczesliwa. Nie chce wiecej tylko tyle ile zostalo mi po drugiej ciazy. Po pierwszej jakos doszlam do siebie ale teraz wyc mi sie chce. Te prosze o jakies rady

Gość kameliowa10
ja też się przyłączam ,mam 8 kg do zrzucenia.niby nic a jednak.zaczynam chodzić z kijkami

Gość leokadia12
Witan, ja rowniez w sumie juz od listopada probuje zgubic 8 kg, ale teraz sie tak porzadnie za to wzielam, obecnie spadlo mi juz 4-5 kg .?Jem normalnie 3 posilki ale nie duzo, nie jem slodyczy, pije wode i dwa razy w tygodniu chodze na aerobik. Efekty widac, jestem zadowolona mam nadzieje ze do lata bedzie dobrze ;-)

Gość kameliowa10
poczytałam trochę o drastycznych dietach i raczej nie skorzystam,zmienię lekko dietę-chcę zamienić tłuszczyk w mięśnie-mój duży problem=otyłośc brzuszna,jak TEGOsię w miarę pozbyć?

jadam 5 posilkow dziennie :) nie jem po 18 mam bardzo malo ruchu :( z lenistwa w styczniu ubylo mi 3 kg wiec zostalo mi jeszcze 7 do konca marca ;D

Gość Gosiak_08
Moje posiłki są bardzo ubogie, na śniadanie kajzerka z makiem lub sezamem z masłem i wędliną, do tego ogórek lub pomidor. Obiad to najczęściej filet z kurczaka pod różną postacią. A tak między posiłkami to jakieś jabłuszko, jogurt, galaretka. Kupiłam sobie tabl.Therm Lina 2. No i piję hektolitry wody :)

Gość kameliowa10
dziś się zważę-myślę że w ciągu tygodnia nordic walking da jakiś,nawet minimalny efekt. lecę.....

ubogie i niezbyt zceste posilki nie sa zbytnio superowym pomyslem gdyz organizm sie upomni po swoje za pare dni i z tad biora sie napady na jedzenie, nie wytrwalosc w diecie itd...

Gość kameliowa10
też kupiłam therm line 2,chcę wypróbować.Ogólnie pracuję w restauracji-mam problem bo jedzenia w bród-pysznego,a to po mnie widać

Gość witacka
Therm Line 2 dziala tylko w polaczeniu z intensywnymi cwiczeniami! i z bulek moglabys przezucic sie na inne np typu wasa i bez masla

linea tak jak i inne wszystkie takie cudowne srodki sa przereklamowane jesli naprawde chce sie schudnac trzeba mniej jesc ciut wiecej sie ruszac bez zbednego trucia sie cudownymi tabletkami.... :)

Gość Gosiak_08
Ja jestem zadowolona bardzo z tych tabletek, jeść się po nich nie chce, cena też nie powala na szczęście. Do tego pas wibrujący na brzuszek :P

Gosiu, to sie moze wydac absurdalne ale prawda jest taka ze 'zeby schudnac trzeba jesc'. dostarczasz za malo , spowalniasz meta. Proponuje zaczac jesc wiecej i dolozyc cwiczonka;) Lepiej jest zredukowac kcal poprzez cwczenia anizeli obciecie 1000kcal z zapotrzebowania.

Gość Gosiak_08
yhm, a macie jakieś przepisy na pyszne i zdrowe jedzonko? Jakieś sałatki np.

hmm tego w internecie pelno zalezy co komu odpowiada wystarczy pogrzebac i cos dobierzesz dla siebie my nie wiemy co lubizs a czego nie lubisz jesc wiec jak mamy Ci doradzic heh...

Kajzerka z masłem i wędliną - bardzo, bardzo źle na moje. Niedosyc, ze kajzerka - która oprócz pustych kcal nei dostarcza nic (lepiej pieczywo razowe) i jeszcze w połączeniu z wędliną - bardzo wolno się trawi, szybko odkłada się w sadełko :-) Lepiej zjeść więcej, ale czegoś zdrowszego - razowe pieczywo z warzywkiem (masło może zostac). A ta pierś z kurczaka to z czym? Jak z weglowodanami to kicha. Jak z warzywami, to ok. Galaretka to też puste kcal - nie dostarczają nic pożywnego - i ten okropny cukier!!!!! Ani to zdrowe, ani energetyczne - kicha.

ile odchudzajacych sie to tyle teori na temat odchudzania ;) najlepiej wybrac to co kazdemu odpowiada odchuzdanie to pzreciez indywidualna sprawa :)

No niby tak - każdy jest inny, każdy ma inne doswiadczenia i w co innego wierzy. Trzeba samemu wybrać (także metodą prób i błedów), na co nasz organizm będzie najlepiej reagował. Nie mnei jednak myslę, ze żadna dieta nie poleca jedzenia białego pieczywa i cukru :-)

Gość Gosiak_08
Kurczaczek zawsze z warzywami, czasem z ryżem.

Gość Gosiak_08
jak nie ma śniegu to biegam, ale teraz w ten śnieg to ciężko wykonać, poza tym jak wracam do domu to już ciemno jest :/