Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardaszanka

Czy jest tutaj ktoś kto pomoze mi z matematyki? zapłacę

Polecane posty

Gość kardaszanka

Witam serdecznie... wczoraj załozyłam tutaj temat w sprawie pomocy z matematyki , oferowałam za kazde dobrze zrobione zadanie 2 zł , czyli w sumie 24.. jednak internet mi szwankował i nie mogłam pisac... dzis jest juz wszystko ok wiec napisze te zadania i prosze o pomoc... w zamian przesle pieniązki na konto danej osoby ktora mi pomoze.. :)zadania prześle na poczte bo niestety nie jestem w stanie napisać ich tutaj poniewaz są to zadania z dziedziny ,funkcji i zbiorów... czy jest ktoś zainteresowany?

Gość pluszowa_kukiełeczka
dodam , ze wystarcza mi tylko odpowiedzi poprawne ... wiec chodzi mi o to by ktos to zrobił tylko tak aby było dobrze... rozwiazania mnie nie interesują , tylko same odpowiedzi:)

Gość gggggggggggg
Podaj maila.Napisze

Gość lol 24 zeta faktycznie zrobie
interes życia

Gość student fizyki
Jestem zainteresowany. Pisz na sram.na.spam@o2.pl Nie muszę chyba mówić, że w grę wchodzi tylko przedpłata.

Gość zdruzgotanaaaaaa
boze czego ludzie nie zrobia dla marnych groszy, ty student z fizyki przestan chlac to bedziesz mial troche grosza, a nie jakiejs mlodej cipie robic zadania bo jej sie nie chce, niech ruszy mozgiem!!!! 24 zl - smiech na sali!