Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhghghghghghghghgfhhhfhghgfhg

Mam 20 lat a wyglądam na 15

Polecane posty

Czy kiedyś będę mieć wygląd dojrzałej kobiety? Jestem zgrabna, ale mojemu ciału brak jest krągłości - mam małe biora i piersi, jestem chuda. Buzię mam niebrzydką, ale też "dziecięcą" Głos również taki, jak nastolatka...

Gość w tropical language
to ja ci coś napiszę - mam 26 lat a przy kupieniu alkoholu ciągle pytają mnie o dowód :O

Gość poka fotke poka fotike
ale to chyba plus jest:)

Gość pomarzyc mozna tylko
tylko sie ciesz.... czytal;am o 13 co wyglada jak 50 ale to juz choroba w jej przyadku. A Ty sie pomaluj troche ( nie mowie o tapecie) wyostrz swoje rysy i ubieraj sie elegano.

Może i plus, ale wydaje mi się, że jakaś niedorobiona jestem :O

"A Ty sie pomaluj troche ( nie mowie o tapecie) wyostrz swoje rysy i ubieraj sie elegano." Dokładnie tak robię (tylko żeby nie przesadzić i nie wyglądać na "starą-malutką"), ale teraz, kiedy były takie mrozy, to zakładałam duże buciory, kurtkę puchową i niczym nie różniłam się o dzieci :O

Gość łolaboooga
oj nieprzejmuj się ja mam 23 lata ostatnio jak przyszłam z imprezy i spałam do 11 to do drzwi zapukał mi jakiś akwizytor jak mu otworzyłam drzwi to się zapytał lekko zdziwiony czy są rodzice w domu..

Gość xsdfvg
skonczysz 30tke i zobaczysz zmarszczki jak 40tka, wyprsyki jak 15tka i odechce cie sie spogladac w lutro. ja tez zawsze wygladalam mlodziej, w wieku 26 lat nieraz musialam pokazywac dopwod jak kupowalam piwo :O a teraz mam 30tke i zmarszczki, ktore jakby pojawily sie z dnia na dzien i pryszcze, ktorych nie mialam w okresie dojrzewania dobijaja mnie :O

Gość ale wy głupie jestescie
z kilka lat to minie i będziecie sie smucić

Gość hhhjjja
A ja mam 23 lata i wyglądam też na 15- już nieraz zdarzała się taka sytuacja, że osoby, które mnie nie znają myślały, że chodzę do gimnazjum. Też mam dziecinną twarz, jestem szczupła, mam mały biust. U mnie w rodzinie od strony ojca większość kobiet długo wygląda młodo, np. mojej kuzynce 29letniej nie chcieli ostatnio sprzedać piwa bez pokazywania dowodu. Ale ja tam się cieszę z takiego wyglądu, zawsze makijażem, odpowiednim ubiorem można sobie dodać parę lat, trudniej się odmłodzić, jak się wygląda na więcej lat niż się ma.

Gość pomarzyc mozna tylko
właśnie... ciesz sie chwila :D

Gość w tropical language
a ja mam kobiecą figurę i z twarzy też raczej wydaje mi się że dziecinna nie jestem, tak samo głos. a jednak o dowód pytają :O

Gość llpp
o ludzie i juz sie zaczelo "a ja mam 40 lat i nie moge kupic papierosow bez dowodu":D

Gość ja mam i tez mam
oj ja do 26 roku zycia wygladalam zawsze na mlodsza! a po 27 ur. z dnia na dzien wsz. sie zmienilo:O w pewnym dniu pojawila sie paskudna zmarszczka gniewu, i w ogole jakbym sie postarzala, straszne:( :O :(

Najbardziej nie lubię wychodzić z koleżankami, wyglądam, jak ich młodsza siostra :O