Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka Hermenegilda

kostiumy, przebrania - pytanie

Polecane posty

W skrócie - myślę, żeby na walentynki kupić sobie (sobie jak sobie ;P) jakiś kostium. Bardzo mi się podobają niektóre z tej stronki: http://www.sisi.pl/bielizna/kostiumy-i-przebrania/id/13/ I teraz pytanie - czy któraś z Was, czy Waszych partnerek wystąpiła w czymś takim i jak si to prezentowało? Chodzi mi o to, czy to faktycznie fajnie się prezentuje w realu? Boję się że wydam kasę i będę w tym wyglądać śmiesznie - że będzie bardzo źle leżało, albo że będzie totalnie tandetnie uszyte itp, bo wiadomo, że aż tak jak na fotce to na pewno nie będzie :P Warto? jak myślicie?

Gość Jarek__K
Polecam kostium kaczki

Biorąc pod uwagę wygląd modelek na zdjęciu, to te kostiumy wyglądają naprawdę seksownie. Jednak, wszystko zależy od Twojej sylwetki i odpowiedniego doboru rozmiaru. Co do materiału, ciężko powiedzieć, nie znam, nie widziałem, nie przymierzałem :P Natomiast sam pomysł uważam za trafny. Mężczyzna na pewno to doceni, nawet jeśli kostium nie będzie leżał tak jak na modelce. Sexapeal, to nie tylko oblatane 90x60x90 ;)

Gość mam cala szafe
takie bielizny, koszulek , gorsetow, etc, przebrań nie probowalam zalezy co facet lubi i preferuje, ale generalnie tego typu bielizna jest super;)