Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerrtyfffff

KTO ZDAŁ JUŻ PRAWKO? Czy żeby się zapisać na egzanim trzeba mieć

Polecane posty

Gość qwerrtyfffff

zrobione te 30 godzin jazd i wpisane na kartce? Czy można się zapisać wcześniej a później dopiero robić jazdy? Bo wiem że oczekiwanie trwa miesiąc.... w ten miesiąc to akurat mogłabym skończyć jazdy, a później od razu mieć egzamin.

Gość qwerrtyfffff
serio? A gdzie zdawałaś? Ja ze śląskiego. Nasz instruktor mówił że do 30 dni.

Gość qwerrtyfffff
baaazienkaaaa!

Gość qwerrtyfffff

Zależy od Ośrodka.Np w radomiu też czeka się około miesiąca. A zaklepanie egzaminu to kwestia dogadania sie z Twoim instruktorem..wiekszość osób prosi instruktora,żeby wypisał wcześniej a w oczekiwaniu na egzamin wyjeżdzasz resztę godzin.

Gość _ona-i-ja_
ja w radomiu po czekałam tydzień (nie zdałam) i nastepny za 3 dni:) zależy jak się trafi. I tak musisz miec ukończone te 30 godzin i podpisana karteczkę. Możesz się dogadać z instruktorem, że on Ci teraz podpisze wszystko zapiszesz się i bedzieśz czekac i robic jazdy w tym czasie. Ale nie każdy się na takie coś chce zgodzic niestety

Gość qwerrtyfffff
bardzo wam dziękuję za informacje. Mam nadzieję, że u mnie też będzie to koło tygodnia :) Mój instruktor napewno się nie zgodzi na taki myk, bo ma fizia na punkcie przepisów i bezpieczeństwa i tego żeby wszystko było zgodnie z prawem jak w zegarku... niestety :)