Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VikiMiki

Niech ktoś mnie pocieszy!!

Polecane posty

Gość VikiMiki

Jestem w ciąży. Niby super. Ale czuję sie fatalnie! Niedobrze mi non stop. Nie do wytrzymania. A do tego mam 3gzaminy prze sobą i nie mogę się skupić.Co zrobić????

Gość saleminka8
wstać rano -uśmiech-banan na mdłosci lub sucharki-pomyśleć o maleństwie i w garść :)

niestety tak to już jest w tym pierwszym okresie ciązy. Ja byłam ogromnie szczęśliwa kiedy się okazało, że jestem w ciązy, ale przez pierwsze trzy miesiące nie raz się zdarzyło, ze miałam dość - codziennie, czasam nawet w nocy czułam się tak, jakbym się czymś zatruła - wciąz niedobrze i niedobrze ... Po trzech miesiącach przeszło, jak ręką odjął :) Przejdzie i Tobie :)

Gość nbrgghhh
to się dziecko robi już po ukończonej szkole, chciałaś wcześniej to się teraz męcz

Gość jikjopk
ja jak klaudka27 byłam szczęśliwa ale moje złe samopoczucie trwało do końca 5 miesiąca mdłości i wymioty i to nie tylko rano ale o różnych porach dnia

Gość OOoojejejejjj
wez sie w garsc! ja wymiotowalam calymi dniami do 18 tyg. potem przerwa, a potem wszystko wrocilo ze zdwojona sila az do dnia porodu... ale nie narzekalam.