Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliźniakiii

bliźniakiii - KIEDY?

Polecane posty

Gość bliźniakiii

Mam pytanie do Was kobitki :) Jakie mamy szanse na bliźniaki, jeśli mamma narzeczonego jest bliźniaczką, a u mnie w rodzinie nie było nigdy?

Gość 123teraz Ty
jakaś szansa jest, podobno bliźniaki rodzą się co drugie pokolenie, ale nie ma na to złotego środka:-)

O ile mama Twojego narzeczonego jest bliźniaczka jednojajeczną, czyli ma identyczną siostrę to szanse jakieś tam są, nikt nie powie Ci jakie, raczej większe niż gdyby nie była. Jeśli to blixniaczka dwujajeczna to masz szanse takie sama jak każda inna kobieta

Gość Ewelinda9876
A u nas było jeszcze lepiej. Mojego męża tata ma siostrę bliźniaczkę i moja mama ma siostrę bliźniaczkę.:) Chciałabym mieć nawet te bliźniaki (podwójne szczęście),a ja nie mogę zajść :(

lady_glutter masz rację:/ Jestem chora i tak się kończy moje pisanie, dzięki za poprawienie mnie...

Gość nbvcxz
Miałabyś duże szanse gdyby to była twoja mama...czy będą bliźniaki czy nie, to zalezy tylko od kobiety...a ty z mamą narzeczonego spokrewniona przecież nie jesteś (?)...masz takie szanse jak każda inna kobieta...

Czy będą blixniaki nie zależy tylko od kobiety. Wprzypadku dwujajowych owszem, tylko od kobieta, ale w przypadku jednojajowych nie

Gość asdfg
we wszystkich przypadkach zależy od kobiety...od mężczyzny zależy tylko płeć...