Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan swojego losu

Moja historia.

Polecane posty

Gość pan swojego losu

((:classic_cool:)) 🖐️)) Od września jestem na praktykach jako pielęgniarz w jednym z warszawskich szpitali. Moje zycie jest przegrane, ogólnie rzecz biorąc, ale od czasu do czasu wykonuję jakieś ruchy mające mnie utrzymać na powierzchni i to jest jeden z nich. Jestem zamknięty w sobie i nie mam znajomych. W szpitalu jedyną osobą z którą rozmawiam jest ochroniarz, który ma podobny charakter co ja i najcześciej przesiaduje w szpitalnej pralni, czekając na koniec zmiany. Z nim czasem rozmawiam chowając się za stertami prześcieradeł codziennie zasrywanych przez geriatryków czekających na śmierć. Nie musze dodawać, że nigdy nie miałem dziewczyny? Kiedyś w liceum chciałem być z jedną, zaprosiłem ją do kina ale nie przyszła, choć czekałem prawie 2 godziny. W sumie moje życie składa się z podobnych historii, tylko w różnych kontekstach. Ale do rzeczy. W sobotę, na wieczornej zmianie, miałem do obsługi porodówkę. Nieprzyjemne zajęcie ponieważ ciężarne babska mają wybujałe wymagania. Spokoju nie ma ponieważ cisza jest przerywana nieludzkimi rykami rodzących, które potrafią wyć głośniej niż szlachtowana świnia. Wywoziłem tego dnia bieliznę poporodową - i tak - w windzie - założyłem na głowę majtki poporodowe. Wciagnąłem zapach rozciągniętej pochwy. Nie była nacinana; nie było śladów krwi na majtkach. W kroku znalazłem trochę śluzu który zlizałem. Miał zapach świeżej rybiej skóry. Teraz zastanawiam się która poródka to miała na sobie. Może ta ładna młodziutka mateczka, która krzyczała tak jasno i przejmująco??:)🌻

Gość nie wróżę długiego życia
forumowego temu tematowi :)

Gość żniwiarz
DOBRE 10/10 :):):)

Gość uważacie że to jest dobre

Gość ta mlodziutka to nie
ale wielorodka, na pewno. mlodziutkie rzadko rodza same, sa nacinane, a jak nie, to maja ciecie cesarskie. taka prawda.

Gość ale czy
jest coś takiego jak majtki poporodowe ?

Gość .....mm.....
jest

Sami a czego byś chciała zamiast majtasów porodowych i tak niezłe są, wczoraj na kafeterii był UK SUBS i napisał coś o teściowej podobnej do Bożeny Dykiel.

Gość Arnold Boczek
bardzo dobre, krótkie, zwięzłe, treściwe. Przede wszystkim mocne! Powinieneś się sprawdzić w dłuższej formie, czy będziesz potrafił utrzymać tak napięcie przez całą powieść. Powodzenia:)

majtasy w większości szpitali są zakazane.w szpitalach dają ligninę ale taki wynalazek jest w sprzedaży!:classic_cool:

Jest tu kilka osób obdarzonych niesamowitą fantazją ( podszywaczy ) no i oczywiście szeroko pojętą wiedzą gdyż znają się i na sytuacji w salach porodowych jaki na szkutnictwie :classic_cool: Mnie kiedyś rozbawiło stwierdznie oko saurona, nie mogłem się powstrzymać od śmiechu mimo że to głupie i prymitywne to śmiałem się dobre 2 min.

family man--teraz to jest nuda,rok temu to się działo na kafe. teraz nic już mnie nie zaskoczy ,a przedtem ciągle dawałąm się nabrać na prowo;)

Niektóre historyjki są rewelacyjne tylko nie wiem czemu panuje tu taka wszechobecna fascynacja seksem analnym :)