Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martin25

moze chce ktoras zobaczyc?

Polecane posty

jak w tytule chetnie zaprezentuje swoj sprzet przed zainteresowana:) moge wkleic fotke ale jesli jakas by chciala to mozemy sie umowic i wtedy chetnie rozebral bym sie przed nieznajoma. Jesli by Ci sie spodobalo mogl bym sie zabawic sam albo oddac w Twoje rece. czekam na propozycje:)

Gość fer45fgtrft
śmiało

Gość PuszekOkruszekMaMały Brzuszek
Dodaj fotkę, może sprzet bedzie ok to spotkanie mozliwe

moze jak cieplo sie zrobilo znajdzie sie dziewczyna ktora ma ochote popatrzec na calkiem przystojnego chlopaka jak sie sam zaspokaja chyba ze masz ochote na cos wiecej. Nie piszcie ze jestem desperatem albo zbokiem bo po prostu mam taka fantazje aby spotkac sie z nieznajoma ktora popatrzy alub sama bedzie w zwiewnej sukience i moze sie odwdziecze;) nie mam ochoty lazic zza krzakow przed osobami ktore sobie tego nie zycza. pozdrawiam i licze na normalne odpowiedzi

Gość upupupupuppupuuppupu
upupupupu

NO TAK NA ZDROWY ROZUM... skoro nam podobaja sie nagie kobiety to wydaje mi sie ze niektorym kobietom moga podobac sie nadzy faceci. To samo tyczy sie masturbacji, skoro nasz bardzo podnieca widok zaspokajajacej dziewczyny to moze jakas kobieta tez lubi spojrzec na faceta ze sprzetem w reku?

izaczek_ona ogladnęlam sobie strone która masz w linku pod postem. Chodzi o zespół weselny. Czy oni u Cibie grali? Dobrze zabawiaja gosci? Mozesz go polecic z czystym sumieniem. Dzikeuje jezeli udzielisz mi odpowiedzi. A i jeszcze jedno pytanie. Ile mniej wiecej kasy oni biorą Ps. przepraszam autora topiku za wtracanie sie:)

Normalne odpowiedzi mozna uzyskac tylko zadajac normalne pytania.

Gość czemu nie
>...izaczek_ona izaczek_ona@tlen.pl'; --pisz za siebie a nie w imieniu wszystkich kobiet.OK?napisz po prostu swoja wlasna opinie-np.'mnie to nie kreci'.Skoro tak jest to po co w ogole tu piszesz na takim topiku?Zareczam ci ze jest cale mnostwo kobiet/dziewczyn ktore to kreci i to bardzo.Poczytaj chocby wpisy na podobnym topiku pt."wasze przezycia ze zbokolami" i juz bedziesz wiedziec wszystko.Wypowiedzi jak twoja to jest nic innego jak tylko brak tolerancji.Brak tolerancji na to ze inne kobiety/dziewczyny moga miec inne niz twoje upodobania.Ty nawet nie dopuszczasz takiej mozliwosci.Nietolerancja nie jest to ze ktos nie lubi pedalow.To jest nieakceptacja.Natomiast to co ty prezentujesz-to jest wlasnie przyklad nietolerancji.Jakie to polskie.

więc jak bo widze ze raczej nikt sie nie pali a za to rozgorzala dyskusja ze to wogole nie podniecajace. a wiec jak jest kobietki? dziala na was cos takiego o ile mezczyzna wam sie podoba i ogladacie z wlasnej woli a nie z przymusu albo mimochodem bo jakis przyglup wyskoczyl z krzakow?

Gość wyposażony1985
witam wszystkich, jestem tu po raz pierwszy i juz mi sie podoba rozumie Matin'a25 bo sam jestem wielkim zboczencem... :D i mam grono fanek które uwielbiaja jak im sie pokazuje nago, jak sie dotykam a one patrzą... albo jak wysle im tak calkiem z nienacka MMS'a albo fajna fote w mailu... dzis rano bylem tak podniecony, ze zrobilem sobie niezla sesje... i poslalem jednej moja fotke :D

chyba dziewczyny nie maja ochoty popatrzec na nieznajomy stojacy sprzet;) moze jest jakas dziewczyna z zoliborza albo kola? jest tu niedaleko fajny lasek i tam mogl bym sie dla Ciebie rozebrac

nowy tydzien wiec sprobojemy od nowa:) pogoda moze nie za ciekawa ale na spacerze moze byc przyjemnie:)

Gość b56fb53zd1g
calkiem fajna palka ale nie skorzystam;) jestes z wawy a nie dojade 200 km:)

superowy czy nie, subiektywna sprawa:) ja nie zachwalalem go na okolo tylko pytam sie czy ktoras dziewczyna chciala by obejrzec jak facet sam sie zadowala albo rozbiera przed oobca kobieta bo mam taka fantazje. Po prostu milo by bylo mi ja spelnic ale jesli sie nie uda to swiat mi sie nie zawali. pozdrawiam

od razu charytatywna:) po prostu uznalem ze niektore laski tez moga lubic sobie popatrzec tak sam jak faceci lubia popatrzec jak kobieta sobie dogadza. mam taka fantazje, kreci mnie to wiec napisalem zeby znalesc ewentualnie osobe zainteresowana. Nie jestem eksem ktory moglby wyskoczyc z krzakow albo jakiegos innego dziwnego miejsca przed kobieta ktora mogla by sobie tego nie zyczyc albo mogla by sie przestraszyc. Jest to ostatnia emocja jaka chcialbym wywolac.

mozeczasem jest ale chyba nie w takim przypadku, tak przynajmniej mi sie wydaje. Nie chce nikogo do iczego zmuszac zwlaszcza pod wplywem leku. a z tymi poszukiwaniami to cos bubel wychodzi:) a przeciez jesli dziewczyna nie miala by obaw i chciala by czegos wiecej to z pewnoscia odwdzieczyl bym sie najlepiej jak potrafie;)

Dziewczyny nieśmiałe są i tchórzliwe. Takie ogólne ogłoszenia raczej nie działają. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jeśli jest to skierowane konkretnie do jednej osoby i musiałbyś być na początku delikatny i w ogóle nie sugerował, że masz zamiar ją namawiać, a potem jak już poczujesz, że ziarenko ochoty zostało zasiane musisz być stanowczy i zdecydowany. Jeśli kobieta mówi nie to znaczy, że chce, ale się wstydzi, jeśli mówi może to znaczy, że bardzo chce, ale się wstydzi ;)

Nie uważam się za doświadczoną :) Jestem stąd skąd i Ty. No i teraz sama na siebie sidła zarzuciłam :p Nie mam ochoty zobaczyć :p

Jeśli kobieta mówi nie to znaczy, że chce, ale się wstydzi:D wiec jak to bedzie??;) napisalas ze z wlasnego doswiadczenia wiec na tym polu masz wieksze niz ja a co za tym idzie dla mnie jestes doswiadczona:) jestes z warsiawy:P

No mówię, że sama na siebie sidła zarzuciłam :p Uwaga, zarzucania sideł ciąg dalszy :p : Z własnego doświadczenia, bo ja sama taka jestem. Chciałabym, a boję się. :) Ale serio nie mam ochoty. Powiedzmy, że i na Żoliborz i na Wolę i na Włochy mam daleko :p