Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martin25

moze chce ktoras zobaczyc?

Polecane posty

Gość juliajuliajulia
NOooooo całkiem ładna ta pałeczka;) nie powiem apytyczna;) no ale cóz, Wawa to troche daleko...co zrobic;)ale powodzenia w poszukiwaniu:) a fantazja całkiem miła zapewne;)

no dobra odpuszczam:) nie przekrecisz przekreta;) ale wiesz, jakby co podjade:) a Ty julcia skad jestes?

Gość szkoda ze taki
mały odzew bo fantazja calkiem ciekawa tylko cos dziewczyny zawodza;)

Gość zboczona92
amaletto85 : masz rację, dziewczyny to podnieca . to, czyli jak chłopak sam się zadowala. ja jednak wolałabym ci pomóc . ;d a co do Gośki : jak jesteś taka głupia, proszę. ale lepiej weś się za szukanie pracy a nie machanie tyłkiem.

Gość zboczona92
jestem trohę nerwowa bo mam chcicę a mój pies uciekł na porannym spacerze i nie ma mnie kto przelecieć.

hej zboczona:) nic nie stoi na przeszkodzie zebys mi pomogla;) na pewno bysmy sie w tej kwesti jakos dogadali;) a sam pewnie tez nie pozostal bym dluzny:) moze pogadamy na @?

Gość zboczona92
gg 2063018 odezwij sie, bo chętnie popatrzę ;)

kurcze szkoda bo myslalem ze troche wieksza ilosc pan kreci cos takiego ale trudno. Moze w koncu ktoras sie zdecyduje na spelnienie takiej erotycznej zachcianki a jak na pewno tez sie odwdziecze najlepiej jak potrafie:)

Gość kobiety nie jaraja sie
penisami tak jak faceci cipami lecz sie

o, widze ze mamy jakiegos eksperta:) milo mi ze zechciales/as podzielic sie z nami swoja opinia ale obawiam sie ze nie odzwierciedlasz upodoban wszystkich osobb jakie tu sie pojawiaja. Sadzac po co niektorych wpisach na kafe to jednak sa dziewczyny ktore to lubia. A leczyc sie nie mam z czego bo poki co wszystko pozostalo w sferze fantazji i chcialbym po prostu to spelnic a nie jestem jakims maniakalnym onanista;) wiec jesli mozesz to sam udaj sie na wizyte albo zapal cos na uspokojenie, jakies ziólka albo na bingo sie zapisz. Milego dnia

Gość ja chetnie
popatrzylabym ale niestety mam troche za daleko do Wawy kreci mnie facet zadowalajacy sam siebie;) serio

no niestety ja raczej tez spotkal bym sie na terenie wawy wiec faktycznie moze byc ciezko:) a skad jestes?

Gość ja chetnie
jestem 130km od wawy zawsze podniecal mnie penis a jeszcze bardziej facet onanizujacy sie i sam widok spermy;) aha i jestem 23letnia kobieta:)

naiwny czy nie z tego co zauwazylem to w takich topicach odpisuja tylko pomaranczki bo gdyby zaczerniony, czyli dobrze znany nick zwlaszcza kobiety sie ujawnil to zaraz mial by pojechane. A w ten sposob anonimowo z kims sie dogaduje nie tracac umownie to nazwijmy kafeterujnej reputacji.

o czym my tu dyskutujemy? jesli ktos bedzie na prawde zainteresowany to dogadamy sie na @ i nie trudno jest wtedy zweryfikowac czyjas plec;) poza tym nie musze spotkac sie z kims kto napisze jesli nie przypadllo by cokolwiek komus do gustu. nevermind

do w planie...:) nie no mysle ze najpierw bysmy chosz troche pogadali co i jak, nakrecili sie jakos i wtedy cos moze by sie zdazylo;) a skad jestes?

Gość amelka13579
Szukasz jakiś strojów, w których Twój misio rozbudzi Cie do czerwoności ? Odwiedź dyskrecja.pl

Gość Martin85
szkoda ze nawet jak ktos sie zainteresuje to jest z tak daleka:( chyba pojde sie poopalac nago bo pogoda jest wymarzona:) moze trafi sie jakas fanka meskiej nagosci:P

Gość eks_slask
jak jest jakaś chętna pani z Katowic i okolic to chętnie wykonam dla niej mały pokaz masturbacji - pisać na maila: shagrat27@interia.pl albo na skype: shagrat27