Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicy pies

dieta kopenhaska 10.02-23.02

Polecane posty

Gość czarownicy pies

TAk jest- wyglądam jak czarownicy pies;p. Wazę ok 73 przy 172 cm wzrostu. Od jutra dieta kopenhaska + godzina ćwiczeń na siłowni. kto ze mną? Zapraszam wszystkie straszydła i piękności także:)

Gość SasunkaSasunka
Hej, właśnie założyłam taki temat tylko w innym miejscu ;) ja ważę ok 63 kg przy wzroście 160.. ;/;/ i też od jutra rozpoczynam dietę, bo nie mam jeszcze wszystkich składników :) marzyłoby mi się zrzucić 10kg, choć wiem, że to raczej niemożliwe, ale 7 by wystarczyło, naturalnie po skończonej diecie chce jeść mądrze i z głową :)))

Gość czarownicy pies
heja:)ja kiedys probowalam tej diety i w pierwszym tygodniu schudłam4 kilo tylko ze wtedy startowałam wąłsnie z Twojej wagi:) wiec wydaje mi sie ze 8 schudniesz spokojnie;) drugiego tygodnia nie mialam okazji przezyc. ale tym razem bedzie inaczej:)

Gość SasunkaSasunka
Mam nadzieję, w końcu chce założyć mini, iść na plażę czy choćby założyć jakieś obcisłe spodnie.. ;/ moją największą zmorą są uda, ogólnie nogi ;/;/ nie chce przy 30stopniowych upałach chować się w jeansach. .chce też zaskoczyć swojego faceta, nie wstydzić się niczego i być dumna z siebie... i żyć bez kompleksów. szpinak zamienię na brokuły..

Gość czarownicy pies
a ja mam odwrotnie. nogi mam bardzo szczupłe , naparwde tak szczuple ze ludzie mi mowia ze mam zgrabne, ale mam wystajacy brzuch i duzy biust wiec czuje sie tak strasznie nieproporcjonalna ze szok;/ ja wtdy tez zamianialam szpinak na brokuły ale ostatnio bardzo polubiłam szpinak wiesz;) w ogole to odchudzam sie moze nie tak do konca dla siebie, bo wkurzyło mnie to ze moj brat sie ze mnie zlewa ze tyle jem no i głownie dlatego ze sie zakochałam ale dopoki nie schudne nie bede sie czuła dobrze ze soba przy zadnym chlopaku..

Gość czarownicy pies
moge wiedziec ile masz lat?:)

Gość SasunkaSasunka
18.5 a Ty ??? ja wiem, że będę mieć oparcie w chłopaku, bo on mówi, że będzie mnie wspierał, bo już ma zapowiedziane, że ma nie mówić, że jestem piękna, bo to ja muszę się poczuć sama dobrze ze sobą i poczuć, że jestem piękna... wtedy będzie wszystko ok natomiast w domu raczej nie wspiera mnie nikt, bo oni uważają, że żadne diety nie mają sensu,że wystarczy ruch i wyeliminowanie fast foodów, chipsów itd, ale ja muszę mieć konkretne zasady i reguły, bo inaczej nic sie nie zmieni, bardzo mi na tym zależy.

Gość czarownicy pies
u mnie w domu jest to samo;p ogolnie mieszkam sama ale teraz na ferie przyjechałam na wies:) no i najgorsze ze teraz mam egzaminy na studiach.. no ale mam nadzieje ze dam rade . wezme jakies witaminki i bedzie dobrze:) czasem zreszta mi sie wydaje ze kiedy sie najem to mi sie nie chce bardziej uczyc... a idzie mi 20 roczek ;) jestem na 1 roku

Gość SasunkaSasunka
:)) damy radę ;))

Gość czarownicy pies
też mam taka nadzijee;) albo nie- jestem pewna;) dobrze to jutro wieczorkiem zdamy relacje z pierwszego dnia a tym czasem musze leciec. trzymaj sie miłego dnia;)

Gość SasunkaSasunka
ok, to do jutra :)) miłego ;))