Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolko polski

zboczeńczy występ Freddiego Mercuryego

Polecane posty

Gość okiennica nudna jesteś
i sie powtarzasz. Co pedały i feministki już cie dożywotnio zaprogramowały na psa łąńcuchowego pedalstwa ? Jeśli tak to współczuję.

Gość okiennica
może i jestem nudna - ale fakt jest faktem - i mozesz sobie ujadać - żę Fredi artystą wielkim był . A wy jesteście dzieciaki , ktore sie podniecają , bo odkryły , że ktoś jest bi i robia z tego aferę

Gość Robert J.
wszystkim poplecznikom zboczeń seksualnych gratuluję intelektu. Szczególnie, że środowiska odbytnicze walczą o legalizację seksu z dziećmi od lat 12-tu. Naprawdę, gratuluję rozumu i tak zawanej tolerancji. Ci co uważają, że kto co robi w łóżko to jego sprawa zapominają, że to też pociąga za soba to o co walczy. A geje walczą o mozliwość seksowania się z dziećmi męskimi. A przy okazji proponiją oni hetero seks z dziećmi żeńskimi aby ich przekupić. Debili popierajających zboczeńców powinoo się zamykac za popieranie zbrodni !!!!!!!!!

Gość okiennica
Robercie J - nawiedzony obrońco dzieci męskich i żeńskich :) gratuluję sposobu myślenia :) jaką drogą doszedłeś do wniosku ,ze jak nie przeszkadza mi orientacja seksualna danego czlowieka -to znaczy ,zę popieram niedorzeczne żądania homoseksualistów ? Pewnie zabierzesz tą tajemnicę do grobu .

Gość żorżettka
moim zdaniem wszystkich zboczonych i popierajacych zboczonych powinna rejestrować policja. Wtedy zboczenia nie rozwijały by sie i dzieci by nie umierały od zboczonych.

Gość okiennica
czyżby slowo " zboczony " nioslo ze sobą jakąś tajemną a podniecajacą energię żorżetko ?

Gość Robert J.
okiennica, ludzie nie dość rozumni nigdy nie potrafią zrozumieć konsekwencji swoich wyborów bo to przekracza ich mozliwościo poznawcze. Taka właśnie jest różnica pomiędzy rozumnymi a jego nierozumnymi.

Gość Robert J.
errata: Taka właśnie jest różnica pomiędzy rozumnymi a nierozumnymi.

Gość żorżetka
okiennico, zabijasz dzieci !

Gość okiennica
Robert - jesteś politykiem ? bo to co napisałeś można przyszyć do prawie kazdej wypowiedzi - mowa trawa z której nic nie wynika .

Gość Robert J.
okiennico, czemu bronisz zbrodni na psychice dzieci ? Czemu popierasz tych co chcą mordować psychikę dzieciątek bo tak im każe gen dewiacji jaki posiadają w sobie ?

Gość okiennica
zacytuj ten fragment , który o tym mówi :)

Gość młody wilczek
do tej pory myłałem że freddie poruszał sie śmiesznie ale czułem że cos w nich nie tak jest ... no i teraz wiem że to ruchy pieprzonego zboka - dzieki z uswiadomienie

Gość Robert J.
okiennico, zrozum że ta obrona zawarta jest implicite w tym co mówisz ... Czuję, że jesteś uczciwa intelektualnie więc wiem, że predzej czy później zrozumiesz. powodzenia.

Gość okiennica
moja uczciwość intelektualna mówi mi , że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka , myląc homoseksualistów z pedofilami . Kiedyś to zrozumiesz , pozdrawiam :)

Gość Robert J.
kiedy marzeniem każdego homoseksualisty jest antyczna - i chetnie sie na nia powołuja - pederastia czyli seks starszego faceta z młodzikiem bez zarostu. Bo seks pomiędzy dorosłymi facetami w starozytności był bezwzglednie zakazany i potępiany, o czym pewnie wiesz. Pamietaj tez o tym, że inne sa żródłą seksualności hetero i homo-meskiej. To nie jest taka sama "miłość" i seks.

Gość A znacie chociaz jakiegos geja
Bo ja kiedys podczas podrozy po Niemczech trafilem do lubu gejowskiego. Tamtego wieczoru nie wydalem ani feniga, a najadlem sie i napilem jak nigdy. To bardzo mili ludzie, normalnie mozna z nimi pogadac i pobawic sie.

Gość zawsze prawy i sprawiedliwy
religie abrahamiczne potepiają seks homosekualny.

Gość danek brownek
i dlatego zboczeńcy uwzieli się by zniszczyć katolicyzm i religię w ogóle chyba że ich popiera jak anglikanie

Gość Do A znacie chociaz jakiegos
a co ma piernik do witraka ? mHitle to był tez całkiem fajny gość prywatnie.

Gość Do- A znacie chociaz jakiegos
a co ma piernik do wiatraka ? Hitler to był tez całkiem fajny gość prywatnie.

Gość okiennica
ale mam nadzieję ,ze nie toczymy dyskusji zaczynając " Na początku Bóg stworzył niebo i ziemię ....." zobacz jaki jest tutuł tego wątku - dzieci dziwia sie ,że ludzie o innej orientacji mogą odnosić sukcesy w różnych dziedzinach - tak jaby talent był " przynależny " tylko do " politycznie poprawnych " . Nie jestem ani zwolenniczką ani przeciwniczką gejów , Murzynów czy Żydów . Są ludzmi i jako takim należy sie im szacunek , aplauz jesli potrafią sie realizować z talentem w dziedzinach takich jak w /w Fredii . Jestem przciwniczka bezrozumnego nakręcania sie w kwestiach które same w sobie są bardzo drażliwe i wymyślanie oponentom niczego nie posuwa do przodu .

Gość doctorus eugenicus
okiennica ludziom naleiży się szacunek gdy czynią doro a potepienie gdy czynia zło !!! I tego mależy się trzymać. Zboczeńcy są źli z natury bo maja złe geny - geny zboczenia.

Gość ja ierdziule...
co w tym zboczonego było,ty chyba jestes jakis/as przewrazliwoina/ny:D

Gość Robert J.
okiennica, słuzysz złej sprawie. Służysz zlym ideom i złym ludziom. Co miałem ci przekazać przekazałem a ty wybierasz swioją drogę życia ...

Gość okiennica
Zboczeńcy są źli z natury bo maja złe geny - geny zboczenia. ---------------------------nikt nie ponosi odpowiedzialnosci za swoje geny - więc z tego co piszesz - nie robia nic zlego :) A na marginesie -w domu i kościele nie uczą Was szanować każdego człowieka ? Kochać grzesznika a nienawidzić grzechu ?

Gość okiennica
Robert - żaden z Ciebie nauczyciel - Ty szukasz poklasku a nie prawdy .

Gość muzykalniak33
den artysta ... to pedał !!! Głosik eunucha a pioseneczki prościutkie do zaśpiewania ale melodyjne i chwytliwe. Szkoda, że gatek nie zdjął to może było by co podziwiać. Ciekawe czy obrzezany ?

Gość doctorus eugenicus
społeczeństwo nie potrzebuje zły genów a szczególnie genów zła !

Gość okiennica
to co tu jeszcze robisz ?:)