Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolko polski

zboczeńczy występ Freddiego Mercuryego

Polecane posty

Gość doctorus eugenicus
kościół nie odrzuca miłości homo ani samych homo. kościół odrzuca seks homo.

Gość muzykalniak33
homoseksualiści uprawiją muzykę by wabić do swojego odbytu, a nie dla artystycznej prawdy. Mercury jest na to najlepszym dowodem. Po prostu piosenkami podniecał pedałów by ich potem po koncercie dupić na zapleczu. Taka jest prawda o tym "artyście".

Gość właśnie ...

Gość i dobrze ze ich dupcył
przynajmniej se zycia uzył ty kurvi zakurvialy niedojebany katolicko-księżowski kapucunie ruchany przez ojca i siostre zakonną ty kutasie z PISU i LPRU ty nawet o cipie swinskiej nie mozesz pomarzyc ty gówno jestes szmatą ludzka ty jestes gnidą w porownaniu do geniuszu Freddiego ty mendo polska ty parchu zasrany nie masz prawa zlego slowa powiedziec na Frediego ty szatanie!

Gość właśnie ...
życie nie polega na "uzyciu se" tylko na postępowaniu, dobrym i rozumnym. Króliki i szympanse uzywają sobie za marchewkę lub banana, ludzie robia to z miłości ... a jak wykazała nauka zboczeńćy do miłości są niezdolni - Ich histeryczną skłonnośc do kopulacji niewybredniej dowicpnisie feministyczni nazywaja kłamliwie "miłością".

Gość kalifiorniak
poplecznikom zboków tyłecznych i zbokom tyłecznym dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zoboczony artysta to śmierć
dla sztuki bo ludzie normalni nie zaakceptują zboczonego przekazu. Czasem trzeba z tego powodu milczeć o zboczeniu artysty ale na kłamstwie sztuki nie można opierać. Moim zdaniem zboczeni powinni tworzyć dla zboczonych, a normalni dla normalnych.

Gość bawi mnie ten frajer ktory
jest autorem tego topiku i sam sobie w nim odpowiada pod roznymi nickami. sadze ze to moze byc cos w rodzaju karykatury, byc moze ten czlowiek jest pro homo:) nie wierze zeby normalny heteryk tak sie jarał tematem gejow- albo to kryptogej, albo lewak robi sobie jaja albo to kazimiera szczuka:)

Gość janek polski ...
każdy ocenia po sobie a więc zboczony szuka zboczonego w innym !!!!!!!!!! Normalnemu zaś wszyscy wydają się normalni dopóki zboczeni nie zaczynają publicznie ogłaszać, że są zboczeni. A tak czynią zboczeni właśnie. Chcą zaś zawstydzić normalych kręcących nosem na ich zboczenia zboczeni normalnym przypisać usiłują swoje oblesśne przypadłości.

Gość janek polski ...
Ja na przykład jestem zboczony i widze w teledysku Freddiego tylko jego ponetny tyłek a wzrokiem chciałbym przeswidrowac materiał spodni i utkwic wzrok w ponetnym anusie Freddiego. Stad tez ten topik.

Gość figuralski
my górale nie lubimy jak nam odbytowe chłoptasie zsmradzają góry

Gość Marelka2010
Mercury trochę przegina z obnażaniem się ale ładnie śpiewa.

Gość jako naród katolicki
nie powinniśmy propagować sztuki ludzi seksualnie upośledzonych

Gość Gitmanek
Mam pytanie, czy cały Queen był seksualnie zdeprawowany czy tylko wokalista ?

Gość ania les. 24
a co powiesz na lesbijski zespol "tatu", bo jestem fanka?:)

Gość Gitmanek
one tylko udają za pieniądze lesby ... ale i tak tylko dewianci i osoby z upośledzonym słuchem mogą je podziwiać

Gość ania les. 24
nieprawda ze tylko sie podaja, bo z jedna z nim spalam po koncercie:) i co, zatkalo ci juz rure wydechowa?:)

Gość Gitmanek
lecz się sikso bo jeszcze masz cień szansy by się pozbyć odruchów zboczonych

Gość ania les. 24
a ja nie chce sie leczyc z moich zboczonych odruchów dziadu:)afirmuje moje zboczenie i zaliczam takie laski o ktorych ty se mozesz tylko pomarzyc stary koniobijco:)

Gość ania les. 24
a do Freddiego mam wielki sentyment, nastepny taki genialny głos moze sie trafic ludzkosci dopiero za jakies 1000 lat:(...bardzo nad tym ubolewam:/

Gość Dionne de Calvitos
Freddie miał świetnt głos ? Durna tobie słoń nadepnął na ucho albo zboczeniec cię spłodził.

Gość ania les. 24
zboczeniec to sie twojej starej spuscil w piiizde i naruchal takie gówno jak ty glupi kootasie i wez idz spieerdalaj cwelu glupi kryptopedale z kruchty

Gość Sentimental Woman
bdybym wiedziała że przy piosence zafajdanego dewianta seksualnego tracę cnotę to bym do dzisiaj pewnie była dziewicą

Gość pig man 33
fr4edek jakby mu pozwolić to by goły spiewał ze wzwiedziona pytą stąpając po obleśnych tyłkach zboczeńców kiszecznych

Gość Zygnivo
ten Freddi to najchętniej na golasa by tyłkiem kręcił

Gość zboczeńcy do cyrku
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mały biały miś
gdyby wykastrować zboczeńca to może wyciągałby górne C a tak może tylko imponować jurnościa dodbytniczą

Gość ozdrowiaczek
Mercury to wyjące do księzyca zboczenie sodomii

Alez wy jesteście pierdolnięci-a cóż by mnie to obchodziło czy facet który spiewa rżnie babę czy faceta?? To tak jakbym rozmyslała nad tym czy ktoś je mięso wołowe czy wyłącznie drób.Wali mnie to kogo on ruchał,był geniuszem i wielki zal że zmarł przedwczesnie.