Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagienko

Chodzi o moje zdrowie, nie wiem do jakiego lekarza sie zwrocic...

Polecane posty

Gość jagienko

moj stan jest taki- Czeste zmeczenie , bolaca glowa, nabrzmialy brzuch , czasem odczuwam lekki bol zoladka , czesto wraca mi zakarzenie pochwy , a od neidawna mam bialy nalot w czerone kropki na jezyku , a do tego wypoadaja mi wlosy . Nie wiem co mi ejst, ale ostnio nie cuzje sie zbyt dobrze. Nie wiem gdzie mam sie zwrocic o pomoc , isc do lekarza rodzinnego ? watpie, ze mi w czyms pomoze oni raczej nei sa chetni do czego kolwiek, przynajmniej u mnie ,nawet neichetnie skierowania przepisuja . Mial ktos tak z was ?

Gość to hipochondria

Gość tylko rodzinny
bo na specjaliste bez jego skierowania nie masz szans

Gość to tylko BAJKI.......
idż do rodzinnego i zażądaj! a jak nie będzie chciał to niech ci napisze ,że się nie zgodził i zanieśsiesz to do nfz, gwarantuje ,że wypisze :D

Gość do homeopaty lub irydologa
bo oni diagnozuja calosciowo a nie tylko 1 narzad

Gość czy masz nadwagę

Gość janakaka
Idź do lekarza rodzinnego, jeśli on Ci nie pomoze to przynajmniej skieruje do odpowiedniego specjalisty.

Gość Asssssskii
Idz jak najszybciej do rodzinnego nie wahaj sie on Cie skieruje do odpowiednich specjalistów nie można sie do takiego stanu doprowadzac i czekać...

Gość to moze byc cukrzyca

Gość Asssssskii
Moze sie stresujesz za bardzo dlatego masz problemy z zolądkiem wypadajacymi włosami i nabrzmiałym brzuchem? A Z tym zakażeniem idz do ginekologa...

Gość mam trochę podobne objawy
ale też trochę mi brakuje. Nie łączyłam tego wszystkiego razem i w jednej sprawie byłam u ginekologa, a w drugiej idę jutro do lekarza rodzinnego

Gość czy masz nadwagę
cukrzyca, tarczyca, grzybica nie ma co gdybać, trzeba sie zbadać pytam o nadwagę a przy okazji o dietę, bo to może być grzybiczne zakażenie organizmu (za dużo węglowodanów)

Gość jagienko
nie, nie mam nadawagi, wrecz przeciwnie stres-tak to moja mocna strona, stsuje sie nieomale wszyskim, jestem za malo pewna siebie , a ostnio czuje sie zamknieta w sobie , smutna , nerwowa jestem od zawsze teraz nie mam zakazenia pochwy, ale ono bardzo czesto wraca -to jest denerwojace;/ ale mmoze te powrpoty wynikaja z czegos glebszego , niz, jakas tam zla bielizna, partner, za czeste mycie sie itp.

Gość jagienko
zbyt dobrze sie nie odzywiam, ale sotnio sie staram , musze tez zadbac o ruch, bo jestem chuda z natury - zastanwialam sie juz na tym mozliwe ze to jest po prostu od zlego odzuwiania , braku ruchu itp. i wsyzkso sie tak nalozylo na siebie. Tak dziwnie , ale wstydz esie isc do lekarza z tym, co mam jej pwiedziec, to co wam, mam jej wymienic wszystkie objawy jakie ostnio zauwazylam ?

Gość Asssssskii
Za czeste mycie napewno nie szkodzi pewnie to ze strony partnera przychodzi...eh Swoją drogą ja też jestem chudzinka i mama żywiołowy charakter dużo sie steresowałam nabawiłam sie choroby zołądka i teraz walcze z chorobą jelit...ale przemyslalam wiele spraw i jakoś po malutku wychodze z dołka i inaczej patrze na świat bezstresowo;)

Gość jagienko
to chyba czas na mnie, bo sie zaduzylam siedzeniem w domu :( nic mi sie nie chce, glowa mnie boli, nie mam sily na nic, ciagle sie zamartwiam, mam problemy z usypianiem , ogolnie zle samopoczucie, juz nie wiem co mam robic ;/

Gość Asssssskii
Idz jak najszybciej bo liczy sie czas ja bardzo długo odkładałam wizyte aaa dużo ruchu w naszym przypadku to podstawa...odstresowuje...

Gość jagienko
a w ciagu dnia , czesto chce mi sie spac;/

a sikasz tyle ile wypijesz? głowa może boleć od nadciśnienia.

Gość jagienko
w takim razie jutro pojde do lekarza rodzinnego. Tylko czy nie pomysli sobie, ze jestem jaks nienormalna, jak wymienie jej takie powody ?

Gość jagienko
tez, dosc czesto sikam

Gość jagienko
czytalam, ze to moze byc od zoladka , problem z jelitami itp.

przede wszystkim podstawowe badania krwi i moczu:)

Gość Asssssskii
powiedz jej o wszystkich objawach w koncu lekarze są od tego by sie zajmowac różnymi przypadkami chorobowymi...

Gość do internisty
A piszący o nadwadze, cukrzycy i innych grzybicach niech się nie bawią w lekarzy :o:o:O

Gość jagienko
ehem ;/ krew ochyda ;/ :P hehe Dobrze, noc ooz jak trzeba to trzeba, ide jutro i jej wszysko powiem co mi jest , zobaczymy czy mi przpeisze jakies skierowania ;/ - ja sie na tym nie znam, ale mysle, z eona juz powinna wiedziec d kogo ma mi je przpisac

Gość no to nic innego jak anemia
i grzybica

Gość jagienko
nono, wlansie, nie straszcie mnei tu tymi cukrzycami ;/