Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagienko

Chodzi o moje zdrowie, nie wiem do jakiego lekarza sie zwrocic...

Polecane posty

Gość jagienko
nono, wlansie, nie straszcie mnei tu tymi cukrzycami ;/

Gość Asssssskii
lekarz sam Ci powie...

Gość jagienko
o cholera objawy co do anemi sie zgadzaja, ale no nie do konca moze byc to to ;/

Gość Asssssskii
A bierzezsz tabletki anty?

Gość jagienko
nie, nie biore

Gość jagienko
nie wiem co mi ejst, moze ja po porstu przesadzam , ale to nie wyklucza tego, z ebadania i tak mi sie przydadza :( lepije teraz niz pozniej

Gość ja pierdoleeeeeee
kafeteria to nie poradnia diagnostyczna, jak można słuchać diagnoz kobiet bez medycznego wykształcenia, które nawet cię nie widziały na oczy????!!!!! Tak, z pewnością anemia! Na bank cukrzyca! A może otyłość?! No ludzie!!! Ogrom objawów pasuje do skrajnie różnych chorób! Weź się autorko wybierz w końcu do tego lekarza bo zakładanie takich wątków tylko cię negatywnie nakręci:o No chyba, że to lubisz...

Gość jagienko
ja sobie daje sparwe, ze to nie poradnia lekarska, i ze objawy moga sie pokrywac z wieloma chorobami, co nie bedzie zonaczac, ze to wlasnie one, powodem moze byc wszyystko, alebo mala rzecz ktora pociaga za soba inne czynniki tego zlego samopoczucia. Do tej pory nie zdawlam sobie z tego sprawy, ale dzis tak siedzac uswiadomilam sobie, ze cos ejst ze mna nie tak,dlatego postanowilam napisac tutaj, taki 1 kierunek wyzeczen. Ale racja ejst to, ze najlepiej bedzie wybrac sie do lekarza , poprosic o skierowanie na wszelkie badania , w tedy wszysko sie wyjasni i naprawi . Mimo to dziekuje wszyskim za odpwoiedzi, jutro zmykam po skeirowanie, i udaje sie na badania . Milego popoludnia:)

Gość .....ot..co......
masz grzybice ukladu pokarmowego

Gość .....ot..co......
wszystkie objawy na to wskazuja. niestety lekarze czesto lekcewaza ta chorobe :O na kafeteri, chyba w dziale zdrowie i uroda jest dlugi temat o grzybicy. poczytaj sobie. niestety leczenie jej jest bardzo ciezkie i moze trwac miesiacami. ja sie z nia zmagam juz od ponad roku :O