Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamProblem

Pomocy BOJE Sie..

Polecane posty

Mam problem :(( Mam 18 lat .. jestem płaska :( mam wystające wargi sromowe.. :(.. strasznie sie swojego ciała wstydze i nie umiem sie rozebrać przed chłopakiem :(( Boje sie ze jak mnie zobaczy nago to ze mna zerwie :((. Ludzie mówią że jeśli kocha to mnie zaakceptuje.. ale moje ciało nie jest atrakcyjne i na prawde sie boje bo nie chce go stracić :( co mam zrobić ? :( PMOCY !!

wiem :( ale ja po prostu jak patrze na nie to sie załamuje :( nie umiem po prostu mojego ciała zaakceptowac :(

to stan przed lustrem nago i powtarzaj sobie "jestem piękna, zgrabna, seksowna..." do skutku

piersi mogą zacząć rosnąć w każdej chwili {i niewiem czy wiesz ale rosną do końca życia }a wargi wystające niejednemu się mocno podobają

Jest na to pewna rada, ale musiała byś potrafić ja zastosować... Chodzi o to, że jeśli będziesz chciała się z nim już kochać, musisz to zrobić tak by nie było w żadnym wypadku sztywnej atmosfery, musisz go tak kokietować i podniecać żeby był bardzo napalony. Żeby nawet nie było takiej opcji, że on zacznie analizować rzeczywistość i w jego głowie będzie miejsce dla takich myśli jak np: "o matko, ale ona ma wargi..." czy "kurde, ona prawie nie ma piersi ! ". Jedyne co może być wtedy w jego głowie to: "ochhh chcę JUŻ zerżnąć ją jak suczkę !! ". Ale uda Ci się to tylko jak jesteś kumata, dziewczyno ;) i pamiętaj, zakazany owoc smakuje najlepiej...

Gość niunka1991
my to sie chyba znamy koleżanko :lol: :* buziiiii martuśśśśśśś

Gość pomarańczowa suczka
dziewczyno, przeciez w worku nie chodzisz i kazdy widzi jak mniej wiecej wygladasz. nie bedzie to raczej dla nikogo szokiem. poza tym facet przy nagiej kobiecie mysli raczej o tym, zeby ją przelecieć, niż liczy jej niweidzialne rozstępy czy ocenia wagę.