Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Carex

Wyjazd do SPA-przygotowania.

Polecane posty

Cześć! Pewnie są gdzieś podobne tematy, ale ciężko mi było znaleźć coś konkretnego. Za dwa tygodnie wyjeżdżam z narzeczonym do SPA na 4 dni, więc chciałabym wyglądać bosko, wiadomo-kobieta :-) 1. BRĄZOWE CIAŁO- Zaopatrzyłam się dzisiaj w balsam brązujący Dove, co prawda balsamy brązujące mają okropny zapach po posmarowaniu, ale to wytrzymam, plus osobny do twarzy z Lirene, jeszcze go nie stosowałam, ale cóż. Pisze na nim, że dwa- trzy razy w tygodniu. Z jednej strony nie chce mieć twarzy jakbym wpadła głową do puszki brązowej farby, a z drugiej jestem blada i zobaczę po prostu jaki daje efekt i zdecyduję ile razy mogę użyć, żeby nie przesadzić. Jeśli chodzi o opaleniznę to zamierzam wybrać się na solarium. Oczywiście kilka razy, żeby powoli się opalić, a nie spiec jak rak. Zakupiłam jeszcze chusteczki samoopalające. Jak będę już tam, nie będzie czasu na smarowanie się balsamami i czekanie aż coś się wchłonie itd. 2. ANIELSKA CERA- Zaopatrzyłam się w maseczkę która nawilży moją cerę tuż przed wyjazdem, a do tego czasu zamierzam robić maseczki domowe, z ogórka, miodu czy jabłka. Na miejscu zamierzam używać tylko podkładu w celu zamaskowania niedoskonałości, które mogłyby się pojawić. Pełny makijaż w basenie, czy saunie to nie najlepszy pomysł przecież :-) 3. CIAŁO- Peeling taki ze sklepu i domowej roboty: cukier lub/i kawa. Balsamy nie tylko te brązujące, żeby na maksa nawilżyć moją suchą skórę. 4. INNE ZABIEGI- Dodatkowo zamierzam poćwiczyć brzuszki, bo przez tą zimę jednak brzuszek trochę urósł :-) no i porządnie nawodnię organizm tzn. dużo wody z cytryną i jakaś lekka dieta. Znaczy lekkie jedzenie, bo czasami zdrowo :-) Co jeszcze mogłabym zrobić? No i informować Was o rezultatach? Każda ma czasami ważne coś i musi bosko wyglądać ;-) Nawet nie wiecie jaką trudnością jest kupienie stroju kąpielowego w naszym kraju o tej porze roku! :-D Pozdrawiam i liczę na jakiś odzew!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować