Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Kochanki/Kochankowie

Polecane posty

Witam czy sa takie osoby na forum? Sama jestem kochanka i mam pytania do innych osob podobnych do mnie.

Gość m fb
malo masz pizdo topow o kochankach? musisz zakladac nastepne gniazdo kurewek :)

Gość jestem kochanką
o co chcesz zapytać?

Gość ale to już było
ja też ;) wal śmiało co cie gryzie ;)?

Gość kopiuj wklej.....
to inaczej dziwki/dziwkarze

chcialam powiedziec ze kochanki to nie kur* ale mniejsza z ytm zawsze bedziemy szykalowane i tak i tak. a chce zapytac bo moja sytuacja jest inna niz wszystkie tzn moj "zwiazek" zaczal sie gdy on byl jeszcze z inna jaksi rok pozniej sie rozstali ( nei przeze mnie-d tej pory nei wie ze istnieje) no i wszystko by sie tutaj mialo ulozyc prawda? ze niby normalny zwiazek itp a tak nei jest i nei bedzie bo oboje tzn baedziej ja stwierdzialm ze mi pasuej taki uklad jaki jest tzn luzny zwiazek bardziej niz cos na stalei ta soebi zyjemy w ytm luznym zwiazku ponad 2 lata ale ostanio pojawil sie problem ja czuje ze sie wypalam tzn juz nawet sex z nim nei cieszy tak jak kiedys. Lubila zn im przebywac a teraz mam wrazenei ze spotykam sie z nim tylko dlaego by zaspokoic swoje fizyczne potrzeby. I mianowicie co zrobic byodbudowac to co bylo? a mzoe nci nei orbic? A co w robicie jak wasz zwiazek siek onczy wypala itp?