Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajskielato

jacy rodzice byc potrafia.

Polecane posty

Gość rajskielato

wlasnie opierdzielili mnie mnie ze: 'zle i amoralnie sie prowadze' bo nie wracam czasem do domu na noc. spie u chlopaka z ktorym jestem w 6 letnim zwiazku. planujemy sie pobrac za 1.5 roku z przyczyn niezaleznych od nas. mamy po 23 lata. moj chlopak pracuje. ja studiuje zaocznie i niedlugo wybieram sie na staz. rodzice jakby mogli to by do kosciola latali codziennie. ojciec czepia sie doslownie wszytskiego. pare razy nawet zamknal brame i nie chial mnie wpuscic do domu! najchetniej bym sie wyprowadzila. moi rodzice kupili mieszkanie z mysla o nas ale nie mezymy sie tam wyprowadzic dopoki nie mamy tego papierka ze jestemy malzenstewem ;/ my nie mozemy bez siebie zyc codziennie sie widujemy. tylko tracimy paliwo na wieczne jezdzenie do siebie. jak moj facet po pracy do mnie wpada i czasem zdarza mu sie przysnac bo jest zmeczony i wyjdzie po 22 ode mnie to od razu gadanie ze dom to nie burdel. nie moge juz psychicznie wyrobic z nimi. grzebia mi po szafkach a jak znajda butelke po winie to od alkoholiczek wyzywaja. matka to nawet czepia sie ze skarpetki mam niepoukladane w pary w szufladzie. paranoja. sorry za dosyc chaotyczny wywod. chcialam sie wyzalic. dziekuje za uwage.

Gość nieznana wciąż orange
planujecie się pobrać za 1,5 roku z przyczyn niezależnych? ciekawe jakich :D pewnie będzie weselicho na 200 osób i czekacie na salę :o pobrać można się ZAWSZE :) bez zbędnych szopek :p

Gość rajskielato
dokladnie z takich przyczyn. co w tym zlego ze chcemy miec wesele tam gdzie nam odpowiada? nie chcialam sie poprostu rozpisywac.tyle.

Gość nieznana wciąż orange
a więc jest to przyczyna zależna od Was - bo to Wy takie miejsce wybraliście :p czepiam się, wiem ;)

Gość a czemu butelki po winie
trzymasz w szafkach? Nie rozumiem tego?

butelki po winie sie wyrzuca do śmieci a nie trzyma w szafkach.Musisz sie wyprowadzić bo inaczej to sie z nimi zameczysz.

Gość rajskielato
oj raz zapomnialam wyrzucic. nie czepiajcie sie szczegolow ;p