Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karimmaaa

jak sie odkochać?

Polecane posty

Gość karimmaaa

no właśnie, problem niby banalny ale jak to zrobić.. zakochać sie łatwo ale jak się odkochać? macie jakis pomysł...wogóle czy mozna zakochac sie w młodszym meżczyźnie od siebie? pomóżcie..

Gość karimmaaa
hm.. ten chłopak jest 5 lat młodszy:/ mężczyzna od kobiety może być tyle starszy ale nie młodszy:( jak myślicie.. macie sposób zeby sie odkochac..?

Gość pomarańczowa suczka
a co, przed każdym zakochaniem sie pytasz o dowód osobisty? weeeeź.

Gość karimmaaa
Jak mozna się odkochać? zna ktoś jakis sposób moze? Niestety moja sytuacja nie jest prosta jakby sie to mogło wydawać.. nie chcę go zranić..

Gość córka wulkanizatora
Jak się zakochać ?? :(:( Odkochać się można tak, że unicestwiasz wszystko co jest związane z obiektem. A potem jakoś leci...

Gość karimmaaa
;( no właśnie nie moge sie odciać studiujemy razem:( i wydaje mi sie że nie ejstem mu obojętna.. nie chcę go zranić bo wiem ż eto nie ma przyszłosci jak to zrobić?

Gość o jacie pierdziele
nie martw sie tym za kilka lat to samo sie rozpadnie bo on ciągle bedzie mlody, zakladajac ze ma np 20 lat. ZA 5 lat on ciągle bedzie w sile wieku i dojdzie do niego taka mysl; co ja kurwa robie moge miec malolaty a kisze sie z 30stką, sorry to tylko tak see ja mysle.

Gość karimmaaa
wychowuję samotnie dziecko.. ten związek nie ma przyszłosci.. dlatego... niestety nie zawsze mozemy wybrać tak jakbysmy tego chcieli... dlatego szukam sposobu aby sie odkochac..

Gość Drake
Może najpierw daj mu szanse a dopiero ja zobaczysz że się nie nadaje to pomyśl jak się odkochać

Gość karimmaaa
macie dużo racji.. jednak nie jest to takie proste... nie chcę go zranić.. niestety czasu juz sie nie wróci... dziękuje za pomoc i za rady:) pozdrawiam Was bardzo serdecznie... karimmaaa

Gość lubta co chceta
"...studiujemy razem i wydaje mi sie że nie ejstem mu obojętna.. nie chcę go zranić bo wiem ż eto nie ma przyszłosci jak to zrobić?" WCALE GO NIE ZRANISZ! Moim zdaniem, jest tu kilka spraw. Jak jemu Twój wiek nie przeszkadza - to, nie ma żadnego problemu. Jeśli to wzajemne uczucie - to, byłoby głupotą się odkochiwać!!!!!! Zastanów się, czy ta miłość - to, nie jest przypadkiem tylko Twoje zauroczenie. Póki co to, tylko Ci się wydaje, że nie jesteś mu obojętna. Więc, raczej na tej podstawie nie wiąż swoich złudzeń o miłości. To, że możesz mu się nawet podobać to, wcale nie znaczy, że będzie chciał się z Tobą związywać. Mężczyźni są cwańsi niż ładniejsi!

Gość lubta co chceta
I jeszcze jedno: Rzeczywiście ciężko jest rozróżnić, jakie zamiary ma facet, szczególnie że może nie dawać sygnałów, że nie ma zamiaru się angażować na poważnie. Być może, ma ochotę tylko "pozawracać Ci/Twoją d*pę - to faceci lubią najbardziej. Jeśli to tylko Twoje wyobrażenie o jego miłości to, możesz zacząć mu pomagać w tym, żeby się do Ciebie zbliżył i nieświadomie zacząć mu się narzucać. Postaraj się obiektywnie ocenić sytuację, a wtedy możesz zrobić to co lubisz najbardziej. Trzymam kciuki.

Gość szlaeniec16
http://chomikuj.pl/szaleniec16 To mój profil na Chomiku.mam tam jeden plik, drogie panie, krótki tekst o tym, jak się odkochać. Sprawdzony. Wszystkie moje zranione i nieszczęśliwie zakochane koleżanki, które się do tego zastosowały, teraz mają poukładane życie. Te, które nie chciały się stosować, nadal cierpią. Polecam