Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna idiotka

czy są jeszcze na tym świecie normalni faceci ??

Polecane posty

*Sami* => kobiece "normalny", oznacza odpowiedni na partnera :P A norma to mediana występująca w populacji. Duch Bacona unosi się nad tym topikiem :P

ja wiem co znaczy dla mnie normalny to mi wystarcza;)

To sama musisz takich oznaczać. Chodź jak już znajdziesz to chyba przejdzie Ci na to ochota :D

Kalban zajmij sę szukaniem wyuzdanej dziewicy,bo na normalnych facetach nie znasz się :P

żeby być normalnym wystarczy mówić prawdę?

*Sami* => Łaj tam. Mam inny plan. Zarobię i zorganizuję casting gdzieś w biedniejszych i bardziej zacofanych cywilizacyjnie regionach Azji - same się zgłoszą. "Obowiązkowe badania ginekologiczne" :P

azjatki hmmm dobry pomysł a może a powinnam wybrać murzyna na męża jade do Afryki!

*Sami* => To się rozumiemy! Ciemnymi łatwiej sterować :P

i mają wiekszą dzwignie od bladych zacofanych polaków:P ide spać :P

Nie wiem, nigdy nie sprawdzałem. Ale wierzę na słowo. :P

nie liczy się wielkosć liczy się języcek:p

Czarny pociągnięty za dłuższą wajchę musi dalej wystawiać jęzor. Automat do lizania znaczków jak znalazł. Pierwsza operatorka już się zgłosiła. :P Pora się dogadywać z pocztą polską.

Gość nieeeeee ma

i mają wiekszą dzwignie od bladych zacofanych polaków" sami a miałaś okazję ? ;) Czy to tylko pogląd utworzony pod wpływem obejrzenia nadmiernej ilości filmów kina akacji XXX rodem z Ghany ...?

Gość NX
Są są, tylko wy dziewczyny widzicie w nich kolegów do wypłakania się. Same lecicie do takich drani jak muchy do gówna a pózniej jest płacz typu"brutal, oszukał, bił, zdradzał, wykorzystywał, poniżał itp". a normalnym facetom nie dajecie nawet szansy, bo lepiej pójśc do takiego wypłakać sie a potem znowu ulec jakiemuś chamowi, przespać się z nim a potem cierpiec. Niektóre idiotki myślą że mogą ich zmienić, ale nie można od tak zmienić charakteru, a jak już chcecie zmieniać drani to czemu nie możecie też zmieniać normalnych?! Której dziewczyny nie zapytasz jaki powinien być facet to odpowie"miły, wrażliwy i opiekuńczy" a lecą na drani. Same sobie zaprzeczają, niewiedzą czego chca marnują sobie życie, a przy okazji rania porządnych facetów którym się wypłakują, robiąc im nadzieje.U mnie w klasie była taka dziewczyna co opowiadała mi o swoim chłopaku wszystko co jej powiedział pokazywała jego esy, też opowiadała jak się ruchają(żal..)Sam nigdy nie byłem draniem, ale też nie jestem jakąs ciepła kluchą, w domu nauczono mnie aby szanować kobiety, i pewnie dlatego jestem samotny. Wielu normalnych facetów podobno na siłe chce się zmienić w drani aby znależc kobiete. Jak facet miły=nudny wrażliwy=niemęski niema samochodu odpada szczery=przewidywalny=nudny nie lubi się bić to ciota( a ciekawe jak wy byście się biły? niektóre dziewczyny posyłają swoich facetów na bójke a jak przegra to zaraz tracą do niego szacunek). Nie wszytkie takie są, chociaż, mam dopiero 20 lat to znam tylko 5 normalnych dziewczyn i niestety wszystkie są już zajęte:( Narzekacie na łowcow którzy tylko chcą uwieśc troche poruchać a potem szukaja następnej ofiary a same sie do nich pchacie... Większość takich kobiet sa poprostu małe dzieci, jak pozwalasz jej na zbyt dużo to traktuje cię śmiecia a jak trzymasz krótko i poniżasz to kocha i na siłę trzyma się ciebie. Jak facet jest miły dobry i opiekuńczy to taka "kobieta" zostawi go a jak facet będzie draniem, będzie poniżał i bił to bedzie sie go trzymać na siłe bo myśli że może go zmienić. CZy to wogóle ma jakiś sens?! I jak tu szanować kobiety skoro one same się nieszanują?