Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna idiotka

czy są jeszcze na tym świecie normalni faceci ??

Polecane posty

Gość naiwna idiotka
jak bedzie normalny to zrobie dla niego wszystko! niech tylko nie pedzie palantem i wykonuje WSZYSTKIE moje polecenia!

Gość naiwna idiotka
bo ja np lubie z polykiem a wy to lubicie nie panowe ?

Gość naiwna idiotka
ale tym "pociągiem"też się za bardzo kierować nie można bo pociąg może minąć,a charakter raczej nie pociąg możesz wzbudzić,a charakteru nie zmienisz

Gość córka wulkanizatora
może i minie, ale co poradzę, że ja żyje chwilą. "Co jutro to jutro, jest mi teraz obojątne." Baw się facetami jak ja... w końcu znajdziesz tego, któremu z miłości zrobisz z połykiem.

Gość naiwna idiotka
cholera tylko u mnie jednak chyba ktoś posiał,a ja zbieram plony samej męskiej głupoty beznadziejnie wierząc ,że znajdzie się ktoś,kto nie będzie tylko "nawijał"

Gość naiwna idiotka
i dlatego koorwa mac musi,koowa mnie sluchac i koniec!

Gość o_kurdem
ale sie usmialem, 'niech tylko wykonuje wszystekie moje polecenia'. to moze psa ci trzeba a nie faceta. oddasz na tresure, bedzie chodzial jak w zegarku. no i milosc jego tez bedzie szczera. i na pewno cie nie rzuci i nie wykorzysta. co ty na to?

Gość naiwna idiotka
nie wiem ,czy zauważyłeś ale to jakiś marny podszyw więc nie emocjonuj się tak:P psa już mam więc nie-dzięki a ty podszywie idioto chyba masz jakieś kompleksy skoro wydaje ci się ,ze każda daje dooopy na lewo i prawo?współczucia z powodu ex:P

Gość walcie sie
strzel se z pi.dy zdziro

Gość royal_gangsta
wiec zmien srodowisko z burakow na... wiekszych burakow. glupoty w srod facetow nie brakuje. co wiecej nawet wielu tych normalnych robi z siebie glupa, nie wiedzic czemu.

Gość renomowany witold
a jak sie nie podoba to se murzyna wyrwij

Gość walcie sie
hej idiotka zrobisz laske za paczke fajek?

Gość malenkaaaaaaa
No ale to jest niestety prawda ze dziewczyny czesto nie dostrzegaja tych wartosciowych..Ja akurat nigdy nie mialam problemow z facetami,nawet jak sie okazywalo ze nie pasujemy do siebie i rozstawalismy sie. Byc moze tak trafialam,nie wiem..Ale mam kilku fajnych,wartosciowych kolegow, nie sa tez brzydcy,po prostu zwyczajni faceci ze swoimi pasjam.Nie umieja sobie ulozyc zycia.I to nie dlatego ze nie chca.Dlatego ze laski wola miec super przystojnych idealnych samcow a na ci co sa przecietni zostaja w rezerwie..Byc moze gdyby moi koledzy byli wredni,chamscy i traktowali dziewczyny przedmiotowo to nie mogliby sie opedzic.No ale niestety dzisiaj malo kto docenia dobrego czlowieka.Zeby nie bylo tyczy sie to takze facetow.

Gość do walcie sie
najpierw powiedz jej ze ja kochasz. no zachowasz paczke dla siebie.

Gość walcie sie
dobry pomysł dam ci za to zajarać . IDIOTKO KOCHAM CIĘ . i co moge już wyciągać wacka?

Gość zwykły skromny
Jest nas dużo. ALE WY NAS NIE DOSTRZEGACIE!!! Latacie za cwaniakami, a póxniej płaczecie?! I dobrze wam tak za waszą głupotę, same tego chcecie!!! Nie patrzycie na fajnych spokojnych chłopaków.

a może to tak,że właśnie Ci spokojni oglądają się za niespokojnymi dziewczynami, żeby nie powiedzieć dosadniej? :D

*Sami* => "Do I Have CUNT Written On My Fucking Forehead?!" Chev Chelios "Crank"

Gość monikakaka
czy są jeszcze na tym świecie normalni faceci ?? - a czy kiedykolwiek tacy w ogole istnieli??

Kaliban ale napis na czole''jestem normalnym facetem'' ułatwił by nam selekcje :P przemyśl to;)

Gość uchachana przez podszywa
Naiwna idiotko, współczuję, podszywie naiwnej idiotki, jesteś wredny:P

*Sami* => podobnie jak licznik partnerów seksualnych u kobiety zamontowany w jakimś pancernym gnieździe (coby uniknąć przekręcania) na czole kobiety :P Poza tym, która dziś chce normalnego? Nie lepszy wyświetlacz LCD z ostatnim wpływem na konto? :P Odpada chwila zażenowania w restauracji, kiedy okazuje się, że amant juz dawno temu przepił kieszonkowe :D

normalni nie przejmują się licznikiem:P i normalni nie są biedni!

Dzieńdobry wieczur pomarańczki:) Nie ma normalnych fazcetów:) Każdy jest krejzolem:P a Ciebie wkurzył jakiś frajer głupi i on jest głupi i nienormalny i szczeniak z niego i jest frajerem i cwelem inie błyszczy:)