Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skromny

Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?

Polecane posty

Uwazam ze Niemcy to dobry standard zycia. Od zawsze byli druga po usa potega gospodarcza na swiecie. Nie wiem, czym zajmuja sie Polki na wyspach i jaka czynia opinie. Wiem tylko, ze co poniektore desperacko szukaja tam punktu zaczepiena.

Gość Oferma- Ty nie doceniasz
siebie i nie doceniasz ludzi, kobiet w szczególności. kobiety pragną, by ktoś się nimi zaopiekował, ale to wcale nie oznacza, że chcą zostać obsypane bogactwem.

Nadzieja8 => Faktycznie jedna raz za mocno ścisnęła... Real Life Sucks => ta sama kategoria Riczard Alpert => raczej Ty takie znasz. One wszystkie pracują jako nianie, albo w biurze. Ja się z emigrantami na zachód nie zadaję. Mnie w drugą stronę ciągnie.

Dzięki Riczi :) ja też słyszałam o różnych sytuacjach, ale to nie miejsce świadczy, tylko charakter i zapatrywania ludzi. A uogólnienia nie prowadzą do niczego dobrego. Poza tym są różnego rodzaju praktyki zawodowe organizowane za granicą oraz wymiany międzynarodowe młodzieży i biorą w nich udział i studenci i uczniowie, więc nie można mówić o tym, że wszyscy idą na "łatwiznę" .... no ale jak to mówią, każdy mierzy wg siebie.... więc.... ........ trzeba czasami uważać, co się pisze, zanim się kogoś obrazi .... koniec, idę spać...... dobranoc :D

"kobiety pragną, by ktoś się nimi zaopiekował, ale to wcale nie oznacza, że chcą zostać obsypane bogactwem." Akurat opiekę to one mają tam gdzie światło nie dochodzi. Wiem z doswiadczenia.

Chodzi Ci o kobiety ze wschodu? Lubie:) I znam kilka. I wbrew stereotypom, nie jest tak że każda jest prostytutką i leci na bogatego Lacha:) Jednak, nie krytykuje Polaków-emigrantów, bo każdy ''orze jak może'';)

Nadzieja8 => Odpowiem równie subtelną ripostą: na złodzieju czapka gore? :D Branoc.

23:42 Kaliban Faktycznie jedna raz za mocno ścisnęła... kurcze, miałam na myśli wstrząs emocjonalny albo psychiczny..... no ale skoro sam się posunąłeś do tak głębokich wynurzeń, to..... w sumie ..... wypada mi tylko szczerze współczuć.....albowiem: zły dotyk boli całe życie.....hmmm...... papapapapppapapapap

mierzy swoja miare?Wyjedz moze i zobacz co sie tam wyrabia zamiast umaralniac wpisy na forum.Daruj sobie bo widac ze tam nie bylas w pracy a moze tylko na wymianie studenckiej a to inny swiat.Wiem bo tez bylem na wymianie w stanach work and travel,dziewczyny inne,ale tez sie zdarzaly takie co sie nie szanuja.W Anglii jest jedna wielka kurweria polska. Kelnerka nie zarabia tyle ze po powrocie za stawke z Anglii do 10funtow po odliczeniu utrzymania-wraca do Polski i co?Stawia dom?No przepraszam bardzo. Widac ktore sie kurwily nie tylko po dochodach ale jak same niektore otwarcie mowia ze od wyjazdu nauczyly sie jak bys kobietami wyzwolonymi. Pierdola sie i tyle a porzadne to wyjatki. I jeszcze raz przypominam nie mieszaj wymiany studenckiej z praca wyjazdowa zarobkowa

Bo z Polakiem to musi się biedna dorabiać a jak się potrafi tylko drinki roznosic to moze byc z tym problem. Nie to co z wyspiarzami. Tam tylko przyjść na gotowe.

Gość Oferma- Ty nie doceniasz
"w czasach mojej młodości i naiwności też tak myślałem. ale latka mijają i jakoś człowiek na oczy przegląda." Jeśli nawet Twoi koledzy mają większy dochód po opodatkowaniu, nie jest to prawda. Świetnie o tym wiesz.

Riczard Alpert => raczej ogólnie myślę, żeby sobie tam trochę pomieszkać. A jeśli chodzi o zdanie o wschodnich dziewczynach tu: takie samo jesli nie jeszcze "lepsze" jest na zachodzie o Polkach, wiadomo im dalej od domu, i im mniejsze prawdopodobienstwo, że rodzice i chłopak się nie dowiedzą... 🖐️ Dlatego lepiej szukać sobie żony będąc emigrantem niż brać sobie za żonę emigrantkę... Ja nie krytykuję mocium panie. Jeno drwię, bo ostatni zawsze umiera czarny humor. :classic_cool:czesc]

"Jeśli nawet Twoi koledzy mają większy dochód po opodatkowaniu, nie jest to prawda. Świetnie o tym wiesz." To jest prawda. Na własnej skórze doświadczylismy.

Nadzieja8 => Wstrząs psychiczny, powiadasz... Podobno nadużywanie wielokropków świadczy o miałkości intelektualnej i rozstroju nerwowym.🖐️ :classic_cool:

Wiadomo, że wszędzie znajdzie sie dupodajka. I to nie ma znaczenia, czy tu czy tam. Znam kilka dziewczyn na które, niektórzy mówią cnotki-niewydymki i wg. mnie duzo zalezy od wychowania wyniesionego z domu...

Gość TH is IT
Nie lubią brzydkich

GÓWNO prawda. Jak masz poczucie humoru i nie jesteś nudziarzem to będa Cię lubieć nawet jak jesteś brzydki i niesmiały. Ale ok,tłumaczcie to sobie,że ie lubią miłych-na pewno daleko zajdziecie pacany :s

Gdyby nielubili brzydkich nie wiązaliby się z Brytyjczykami, tam większość jest blada, piegowata i brzydka.

23:56 [zgłoś do usunięcia] Kaliban Podobno nadużywanie wielokropków świadczy o miałkości intelektualnej i rozstroju nerwowym. A, to już wiem, dlaczego masz tyle wielokropków w stopce ;):D:D

Riczard Alpert => Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie", a co o Polsce myślą wszyscy Polacy no może neofaszystami wszyscy wiemy. Tak wiec per analogiam...

tak prawik bedziecie miec zone wierna a lancuchem bedzie kasa lukasz napisal jak ktos ma poczucie humoru i jest wygadany wystarczy to i nie musi miec kasy zeby miec wierna kobiete

Gość jajajajajjajaj
A ja takiego poznałam, zawrócił mi w głowie na maxa, a potem zdradzał w necie i nie tylko jak sie niedawno okazało na lewo i prawo powołując siię zapewne na nieśmiałośc !!!

"Jak masz poczucie humoru i nie jesteś nudziarzem to będa Cię lubieć " Jak masz 12 latek to mozesz się "lubieć" z koleżankami. Mnie też bardzo lubiły i gówno z tego wyszło.

Gość zgadzam sie z offerma

Nadzieja8 => Biję się w piersi, jako człowiek skromny, a pokorny. Jednak do niedoścignionego ideału wielokropkowatości Twoich wypowiedzi, moja mistrzyni, daleko mi ,oj daleko. Choć staram się jak mogę :P

''A ja takiego poznałam, zawrócił mi w głowie na maxa, a potem zdradzał w necie i nie tylko jak sie niedawno okazało na lewo i prawo powołując siię zapewne na nieśmiałośc !!!'' Bo on nie szuka partnerki życiowej tylko przygody:)

"jak sie niedawno okazało na lewo i prawo powołując siię zapewne na nieśmiałośc" A jak ci gość powie, że jest Szachem Perskim to tez uwierzysz na słowo czy może ruszysz głową i pomyślisz że moze kłamać?