Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skromny

Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?

Polecane posty

12:15 odczep ty sie od offermy to nie łoferma, tylko zwykły prostak :D Na miano offermy trzeba sobie zasłużyć:)

Gość do High Hills
ale pisalas, ze na faceta chcesz porzadnego prawiczka

A przepraszam, czy porządny prawiczek musi być miły, nieśmiały oraz zwykły? :D

Gość zwykły skromny
Hehe a u mnie jedna dziewczyna w sklepie ma podbite oko. Zachciało się macho pewnie, a teraz płacz, ból i wstyd. ;)

Gość jelito mnie boli
takie zwykłe i skromne zazwyczaj mają powolny rozpęd zanim się zdecydują czego chcą to już ich ubiegnie inny , a potem płacz "czemu ja taki ciapowaty"

Gość fan ofermy
Lepszy ten "prostak" od takiej upierdliwej debilki jak ty. ;) P.S. Wylewaj dalej swoje "pomyje" na kogo chcesz, mnie to nie rusza. ;)

Gość jelito mnie boli
powiem wam coś nieśmiałe ciapy jesli wam zalezy na kobiecie, to musicie swoja ciapowatosc przeskoczyc, pokazac ze wam zalezy, a nie czekac na niewiadomo co, a potem narzekac na forach

Powiem Ci jelito, że ofermy też mogą być fajne, ale chamstwa nie znoszę, a ten tutaj Offerma to normalny prostak i .... się dziwi, że nikt nie ma ochoty :D no i to,że go broni męski nick, to myślę, że też jest nie bez znaczenia:D

Gość jelito mnie boli
zakończyć? to po co ten temat, nie założył go jakiś zdesperowany ciapa? :)

Gość jelito mnie boli
to jest w naturze ciap: gdy kobieta spojrzy na innego, ciapa wszem i wobec ogłasza "MI NIGDY NA NIEJ NIE ZALEŻAŁO!" typowa tchórzowska zagrywka :)

Gość nadziejo tobie to dawno nikt
dupska nie zloil robisz wszystko zeby sprowokowac oferme nudzi ci sie czy brak faceta ci doskwiera

Gość jelito mnie boli
jasne, nam wszystkim brak ciap doskiwiera :D

Gość jelito mnie boli
ale dlaczego ciapa zawsze z góry zakłada, że nikt jej nie zechce? lubuje się w samoupokarzaniu? niech we włosienicy chodzi zatem :D

Gość jelito mnie boli
nie ma nic gorszego niż zastygnięcie w swoich założeniach, ale jak już powiedziałam, ciapa to lubi :)

13:28 [zgłoś do usunięcia] nadziejo tobie to dawno nikt..... :D:D:D:D Duchu, nie gniewaj się, zaraz i do Ciebie zajrzę, na Twój topik:D łobuziaku:D:D:D Jelito trzymaj puls, ja się oddalam, real mnie wssysa:D

Gość jelito mnie boli
od kilku miesięcy adoruje mnie taki ciapa, dałam mu już wiele sygnałów, że mi się podoba, a le on nadal jest niepewny, wycofujący, drżący, ale ja mu niczego nie ułatwię najwyżej obejdę się smakiem :)

Gość jelito mnie boli
ja też się oddalam, robota czeka, a wy ofermy już nie przesadzajcie, zapiszcie się na siłownię to wam trochę energii potrzebnej do zwalczenia ofermowatości przybędzie 🖐️

13:18 [zgłoś do usunięcia] offerma "Offerma miałby 100% powodzenia za każdym spojrzeniem aż po sam horyzont" ciebie najwidoczniej urzekłem na tyle że co post to offerma to, offerma tamto, żyć bez offermy nie potrafisz. będziesz się musiała jakoś nauczyć. :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dzięki ofermo, już od dawna się tak nie uśmiałam jak dziś .... życzę stosunkowo miłego dnia :D

Gość Normalna _dziewczyna
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora !!!!!! Ja osobiscie nie cierpie cwaniaczkow, lalusiow, zbyt pewnych siebie kozaczkow, takich co mysla, ze moga miec kazda i nosza sie z wielka duma jaki to on jest zajebisty !!!!!!!! Z takim facetem nie mogla bym byc, nigdy w zyciu! Wole tych skromnych, zwyklych, milych chlopakow. Sa o wiele lepsi i przewaznie maja piekniejsze wnetrze od tych maczo, co im w glowie tylko panienki i imprezki... Dziewczyny kochajcie niesmialych !!! :)

Dziewczyny nie lubią takich bo oni nigdy w życiu do niczego nie dojdą. Do śmierci pozostaną mili, nieśmiali i pracujący za miminmalną stawkę :o

Gość ehhem
Ja jestem miłą, nieśmiałą, zwyczajną dziewczyną i też jakoś faceci nie zwracają na mnie uwagi :o Gdzie są ci mili, nieśmiali, zwykli chłopacy? I dlaczego do mnie nie podejdą? Może dlatego, że nie jestem blond solarką o kurewskim wyglądzie?

Gość nadal nie jestem ladna
"Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?" Pewnie lubia. Tylko , ze nie kazdy co mysli , ze tak jest odbierany jest tym niesmialym chlopakiem. Moze to tylko jemu sie zdaje , ze biora go za milego i niesmialego ?

Gość kobiety lubia kasiastych
i przystojnych

Gość laski leca
na kase , prawda stara jak swiat