Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skromny

Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?

Polecane posty

00:03 offerma "Czyli w skrócie mając kase, będziemy mieli tez wierną żonę? " no wiesz, tam o wierności nic nie ma więc nie wiem czy można takie wnioski wyciągnąć. to chyba trochę nadinterpretacja. :D:D:D:D:D:D:D ale mam ubaw...... chyba sobie całkiem odpuszczę spanie..... Offerma przechodzisz samego siebie..... K. wybacz Skarbie, ale u mnie te kropki zastępują emocje, trudne do wyrażenia za pomocą słów ;):D

Gość Panna Emilia
Richardku jak ty fajnie piszesz. Dać ci e-meila wymienimy się zdjęciami:) 😘

Gość kobity sa puste
czyli zgodnie z tym co pisałem: facet jak jest przebojowy, dominujący i bogaty albo potrafiący te cechy skutecznie udawać budzi powszechny zachwyt lasek nawet jak jest skończonym bydlakiem." Tak wlasnie jest, moja kolezanka z takim jest i udaje nawet, ze nie widzi gdy on ja zdradza. Chorobe przenoszona droga plciowa wmowila sobie, ze musiala widocznie gdzies sama podlapac. :O

Gość Panna Emilia
Richardku jak ty fajnie piszesz. Dać ci e-meila wymienimy się zdjęciami:) 😘

23:54 offerma "Może i chcą bogactwa ale dać się przeleciec dają zywkłym macho przystojniakom nie zarabiającym kokosów." właśnie wiara widzisz, okazuje się że nieprawda. orgazmy u kobiet są skorelowane z zawartością portfela facetów: KURCZE..... Offerma, a nie wpadłeś na to, że sam sobie szukasz takich kobiet? że tylko na takie zwracasz uwagę?? że potem sam musisz ponieść konsekwencję wyboru?? :O

Gość Panna Emilia
Ale ten teledysk mi się podoba:)

Gość co cie obchodzi co robi oferma

A co mu się stało? Wyszlo jawnie ze podpierdala nawet dobre tematy gdzie ludzie rozmawiaja przeszkadzalo mu ze kaferiusze napisali sobie w grupach 4 posty w duzej ilosci to pobiegl do moderatora o usuniecie. Wlasnie napisalem post o samoskarcenie mnie :classic_cool: :D:D

00:12 Panna Emilia Richardku jak ty fajnie piszesz. Dać ci e-meila wymienimy się zdjęciam Kurcze.....zabrała mi taki fajny pomysł no i takie odważne mają dobrze .... lepiej niż takie jak ja... spokojne ;):D

ok. chłopaki i dziewczyny, dzięki za fajną zabawę------ wymiękam----:D Specjalnie dla Pana K. kreseczki zamiast kropeczek ;):D

Gość znowu to scierwo przylazlo z
topiku zielonej

Gość TH is IT
Na planie sesji zdjęciowej z udziałem Małgorzaty Sochy doszło do wypadku - aktorka skręciła nogę skacząc na batucie.

"liczą ale żaden nie był tak znaczący w badaniu jak kasa." albo spieprzono badanie. bo równie dobrze może wyjść na to, że występuje dodatnia korealcja pomiędzy liczbą orgazmów kobiety a ilością piwa wypitego przez jej partnera albo liczbą roztoczy mieszkających w jego poduszce :D

Za dużo słuchasz i czytasz bzdurnych badań... Niby jak oni to moga udowodnić. Co jak co ale orgazm a finanse to zupełnie co innego...

00:33 offerma mogło też się okazać że wszyscy ci naukowcy mają zespół downa i całe to badanie to wymysły. tylko czy są jakieś podstawy zeby tak twierdzić? :O Nie podejmuję się tego skomentować .........

"mogło też się okazać że wszyscy ci naukowcy mają zespół downa i całe to badanie to wymysły." wiesz to pewnie jest błąd :D bo zobacz. zwykle ludzie osiągający sukces zawodowy i finansowy to ludzie zaradni, inteligentni, nowocześni, itd... Dbający o kondycję, uprawiający sport... 30 letni obiecujący prawnik w dobrej kancelari jest raczej lepszą osobą, jako całokształt, od miecia pracującego jako konduktor pkp? Więc w badaniu wychodzi, że dochód koreluje z orgazmami a tak naprawdę to jest to kwestia nowoczesnego obowiązującego stylu życia i inwestowania w siebie. A czym więcej masz kasy, pomijając żadkie wyjątki, tym musisz być lepszy. :P Więc sprawny przystojny prawnik daje lepsze orgazmy. Co w tym dziwnego? :classic_cool:

00:43 [zgłoś do usunięcia] offerma no jest to poważna choroba ale chciał czy nie chciał wiąże się z poważnym upośledzeniem umysłowym. gadasz bzdury offerma :O lepiej poczytaj o tej chorobie genetycznej zanim coś napiszesz, bo niestety się ośmieszasz. http://pl.wikipedia.org/wiki/ZespC3%B3C5%82_Downa#Upo.C5.9Bledzenie_umys.C5.82owe ".......Osoby z łagodnym stopniem upośledzenia umysłowego radzą sobie w codziennym życiu potrzebując jedynie niewielkiej pomocy ze strony opiekuna....." Poza tym już od dawna nie używa się sformułowania upośledzenie, tylko niepełnosprawność lub dysfunkcja - nie dość, że jesteś laikiem i ignorantem, to jeszcze obrażasz osoby chore, które nic nie zawiniły :O szok :(

"BNB. sensem twojego istnienia na tym forum jest czepianie się bzdur" no wiesz... zwykły, nudny chłopak ze wsi... nie ma nic do powiedzenia jak rozmawiają miastowi.... więc może się tylko pytać o szczegóły.

Mój wuj pracował w PKP najpierw jako konduktor, potem kierownik pociągu, a przechodząc na emeryture był na stanowisku z-cy dyrektora jednej z Kolei Regionalnych. Najlepiej uważać się za lepszego, bo ma się wyższe wykształcenie i nabijać z innych zawodów. A kwit mgr. wcale nie idzie dość często w parze zarówno z inteligencją, ani wiedzą. I wcale nie był Mieciem, a jego wiedza jest wieksza niż nas wszystkich tu razem wzietych.

Gość nadzieja - oddal się z forum
z tymi eufemizmami. Niedorozwój umysłowy to zidiocenie, debilizm, głupota. Nazywajmy rzeczy po imieniu.