Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mJoasia

Kiedy wykonywac test

Polecane posty

Gość mJoasia

Gość lifestyle
w dniu spodziewanej miesiączki

Gość mJoasia
Zrobiłam test w 8 dniu od spodziewanej miesiaczki potem w 10 i okresu niema nadal. Czy jak zrobię jutro wynik będzie wiarygodny???

Gość lifestyle
kochana możesz zrobić jutro ale uwierz mi jak do tej pory wychodziły negatywne to pewnie nie jesteś w ciąży. a zamiast tracić kase na testy z apteki idz sobie do laboratorium i zrób test beta hcg i będziesz miała 100% pewności

Gość mJoasia
Tak tak w tym tygodniu pójde napewno bo tego stresu niewytrzymam :( czyli test kiedy bym nie zrobiła zawsze pokaże mi wiarygodny wynik nawet tak jak teraz kiedy okresu dwa tygodnie nie mam ????

Gość lifestyle
test po terminie miesiączki zawsze pokaże wynik wiarygodnie chyba ze wykona sie go źle

Gość mJoasia
Nie no raczej były wykonywane dobrze a to AŻ dwa testy więc wątpie żeby pokazywały zły wynik:)

Gość mJoasia
Zrobiłam 3 test i znow wynik negatywny a okresu niemam 13 dni juz . Ale gdybym była w ciazy ( od ostatniego razu z chlopakiem mineło ok 5-6 tygodni. To gdyby brak okresu był spowodowany ciaza to testy wykazały by mi tak czy siak juz wynik pozytywny tak??? bo podczas ciazy gdy niema okresu mozna kiedy sie chce wykonac test i pokaze on wynik pozytywny tak??? I dochodze do tego że okresu niemam 13 dni testy pokazały wyniki negatywne to niemoge byc w ciazy :) prosze o odp a wszystkie pytanka :) z góry dziekuje serdecznie

Gość lola2
nie martw sie nie jestes w ciazy. az tyle testow nie dalo by wynikun negatywnego. jezeli boisz sie i to cie nie usokjaja to mozesz zrobic test z rwi koszt ok 30 zl wynik masz za kilka godz.

mi 3 testy pokazywała brak ciazy dopiero 4 po 7 dnich pokzał blada kreche

Gość mJoasia
Tez już uspokoiłam sie z chlopakiem :) ten test z krwi zrobie dla pewnosci tylko mam go zrobic gdzie?? mam najpierw iisc do lekarza po skierowanie czy samemu isc do laboratorium. Słyszalam o dobrym gin w moim miescie i chciałabym sie do niego wybrac tylko oboje sie uczymy i kasa tu rzadzi niestety :/ chciałabym zeby wyszło w miare tanio bo wizyta u gin to napewno ok 100 zł wyniesie prawda??

w każdym laoratorim wykanaja to badania ( musisz chyba byc na czczo) a gina cena ok 100

czyli to byłby 8tydzień ciąży? Niemożliwe, żeby test jej nie pokazał

Gość mJoasia
Nie nie tak 4-6 tydzien :) to i tak by juz pokazywal prawda??

Gość mJoasia
bo test ciaze pokazuje od ktorego tygodnia???

Gość mJoasia
hej :) odpowie ktos?? prosze

Gość mJoasia
Proszę odpowiedzcie mi po jakim okresie od stosunku test zaczyna dobrze działac??? :( prosze

Gość mJoasia
Czy test po 3-4 tygodniach jest wiarygodny??

Gość kotka na blaszanym dachu
jasne ze tak:) poczekaj jeszcze tydzien

Gość mJoasia
Ale na co mam jescze czekac?? chcę sie dowiedziecz czy trzy testy zrobione oko 4-5 tygodni od stosunku daja wiarygodny wynik negatywny????

Gość mJoasia
Wytłumacze jescze raz ostatni raz miałam z chlopakiem 17 stycznia. Okres powinnam dostac 29 stycznia. teraz mamy 14 lutego. Pierwszy test zrobiłam 5 lutego drugi 7 a trzeci 10. Czyli jesli od stosunku do pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki mienly dwa tygodnie to nie musza mijac 4 tygodnie zeby otrzymac wiarygodny wynik tylko obojetnie ile by nie mineło czasu pomiedzy stosunkiem a pierwszym dniem okresu zawsze po dniu okresu który minął wynik bedzie wiarygodny tak ???? odpiszcie prosze :/