Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwartAAA

Znajomość internetowa a związek.

Polecane posty

Gość otwartAAA

Chciałabym dowiedziec się jakie jest Wasze zdanie na temat znajomosci przez internet w czasie gdy jest sie w zwiazku. Podam moj przykład. 2 lata temu z powodu wszechogarniajacej nudy odezwałam sie do chłopaka na gg z kotrym sie zaprzyjazniłam przez internet nie majac chceci aby sie spotkac lub utrzyywac ta znajomosc w realu. tak wiec przez 2 lata pisalismy ze soba na gg prawie codziennie. po roku znajomosci sie spotkalismy z samej ciekawosci. ale nadal nic wiecej od siebienie oczekujemy poprostu lubimy razem filozofować i gaworzyc. Poł roku temu poznałam chłopaka, kocham go zalezy mi na nim ale znajomosc internetowa z samego przyzwyczajenia jest dla mnie wazna. Lecz Moj TŻ nie akceptuje tego i kazał zaprzestać mi kontaktu z chłopakiem z internetu. Wiec pytam... TO ZŁE MIEC ZNAJOMOSC PRZEZ INTERNET BEDAC W ZWIAZKU? czy on ma racje zakazując mi ? prosze powiedzcie co o tym myslicie

Gość animinka.
eee zazdrosny?

Gość hm.
to co on ci nie wystarcza

nie dziwie sie powiedz mi jak bys sie czuła jakby twoj facet gadał z 2 laskami czesto przez ten tez by ci sie to nie podobało..nigdy nie mozna byc pewnym czy sie z takiego pisania nic nie narodzi... bo czesto sie rodzi nawet bez naszej woli ja bym nie chciała zeby moj facet koresponadował z innymi laskami

Gość otwartAAA
ale to juz jest przyzwyczajenie. pisałam z nim połtora roku zanim poznałam obecnego. Bo ten chłopak przez int. nie jest totalnie w moim typie, na zywo wrecz nic sie nam nie keliło. i nie mam ochoty sie wiecej z nim spotkac;/ poprostu lubie z nim pisac. jest starszy inny. zawsze jakis inny punkt widzenia.

Gość rfgerkherkghrek
jestes lajza niewierna

Gość otwartAAA
;/

Gość pierwsze spotkanie nie udane a
następne mogłoby być już całkiem inne, moim zdaniem zakochałaś się w tym chłopaku z netu a twój obecny podoba ci się tylko z wyglądu i tyle. To, że na pierwszym spotkaniu nic nie wyszło a nawet pogorszyło wasze relacje nie oznacza, że wszystko jest do bani. Po prostu po tak długim okresie pisania na gg nie byliście w stanie przenieść tego do realnego świata ale na kolejnych spotkaniach mogłoby być dużo lepiej, wystarczy chcieć. Daj sobie i jemu szanse lub porostu zakończ tą znajomość i żyj z obecnym tęskniąc za wirtualnym :)

Gość a ja inaczej uważammmm
jak kto woli. wybierz znajomość albo związek, co nas to w sumie :P.

Gość ohoh bedzie gorąco
wy to byście się puszczały z każdym nawet przez neta kurwy niewierne... :O

Gość bezsenssss
preciez pisalas wczewsniej niz poznałas faceta! dlaczego masz rezygnowac z tej znajomosci tylko dlatego, że zazdrosnemu facetowi sie to nie podoba... wytłumacz mu to, jesli jest madry skuma jesli nie skuma to hmmm sama wiesz