Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasiak

co kupic na walentynki dziewczynie?

Polecane posty

Gość Miasiak

Witam chcialbym prosic o porade co kupic dziewczynie na walentynki. Budzet mam nie wielki chcialbym zaznaczyc iz odpadaja wszelkiego rodzaju pluszaki. bielizny, kupki koszulki z wspolnymi zdj itp prosze o pomoc. chcialbym cos z dziedziny chemii jesli to mozliwe poniewaz ona jest studentką. Jest wybredna takze prosze o pomysly wspolnymi silami cos wybierzemy.

Gość Miasiak
kubki

Gość Kurdejung
a może sukienkę i dlaczego nie ?

Gość Miasiak
wybredna jest dlatego szukam tu pomocy sukienka odpada nie znam jej dokladnych wymiarow boje sie ze nie trafie z reszta nie lubi

Gość ogieńńńń
To zalezy ile znaczy niewiele, bo wiadomo im drożej tym lepiej. Mozesz sobie darowac chemie jesli nie wiesz dokladnie co by chciala, bo jeszcze kupisz jakas tandete, ktorej ona nie uzywa albo ma na to uczulenie- taka moja rada.

Gość to ty tego nie wiesz
pierścionek z brylantem ( dużym )

Gość Miasiak
pierscionek juz ma nawet kilka moze nie z brylantem ale ma ladny. nie duzo a wlasciwie nie wiele okolo 60zl moge przeznaczyc

Gość manitka
-paletę cieni do powiek -porzadny tusz do rzęs -olbrzymi bukiet róż a lepiej -słodycze lub jeśli nie lubi to możesz np skomponować własną mieszankę bakalii i zapakować w celofan (ew z jakąś miseczka ładna) -zorganizować romantyczna kąpiel (wanna z płatkami róż, świece, masaż z aromatycznymi olejkami itp) - kolacja we dwoje (potrzebne lokum, świece, szampan i jej ulubione smakołyki;) ja osobiście wolę nie drogi a pomysłowy prezent, jak dla mnie 60 zł to wcale nie jest tak mało przy odrobinie wyobraźni mozesz wymyślić coś ciekawego