Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glutens

moj stary to choleryk

Polecane posty

Gość glutens

nie idzie z nim wytrzymac. przez jakis czas jest spokojny, miły... a jak go najdzie to caly dzien sie wydziera, łazi za matką, a najczesciej za mną i drze sie, czepia o wszystko. o to że pokoj nieposprzatany, ze recznik lezy nie tam gdzie powinien. ale robi to w taki sposób.. że az mnie ciarki przechodza.. nienawidze krzyku, jestem spokojna osoba.. strasznie mnie to dobija.. on sie robi caly czerwony i wyklina, czasami mi tak slownie dowala, w same najczulsze punkty, np ostatnio darł się że mój chłopak jest jakis popierdolony ze u mnie tyle siedzi, ze my caly czas po 40 h dziennie sie widujemy i gapimy na siebie, ze jestem pojebana .. moj chlopak to uslyszal.. bylo mu bardzo przykro, zwlaszcza ze nie przesaiduje u mnie calymi dniami.. i jest mily dla mojego ojca. i w takich momentach go nienawidze, a poznienj wszystko jest cacy.. udaje ze nic sie nie stalo i zas jakis czas jest spokój. Ja choruje na nerwice i takie akcje to mnie doprowadzaja do rozpierdolu wewnetrznego. nie wiem co mam w takich sytuacjach robic..

Gość gfjhkjiugft
MOJA STARA TO KOPARA A MOJ STARY JA NAPARA

Gość czerwone piwo
rozmawiałaś z nim o tym jak jest spokojny?

Gość glutens
jasne. Mówi że taka jego natura, i to nie jego wina...wybiela sie ze on tak w nerwach bleble.. juz nawet nie podejmuje rozmowy.. on uwaza ze ma prawo mi i mojej matce zatruwac zycie.. a my mamy przeczekac jego zlosc

Gość czerwone piwo
uświadomcie mu, że nie ma prawa. jeśli twoja matka ma identyczne odczucia, proponuję wspólnie z nią zgłosić się do jakiejś poradni pomocy rodzinie.