Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Rzygam. Przebywanie tutaj uwlacza mojej godności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Nie wiem, czy robić piątą kawę, tylko nie mam słodkości. Idę do żabki po jakiegoś batonika, żeby uzupełnić witaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keden 4 Napisano 19 Lipiec Tutaj jest carbonara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 435 Napisano 19 Lipiec Dobrze bo tu tylko przegrywy siedzą w niedzielę w porze obiadowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty kon beskidzki 0 Napisano 19 Lipiec zawsze możesz zostać pedziem, lepszy jędrny anus kolegi niż przebywanie z psychicznymi babami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Tak właśnie myślałem. Ja jestem chory, więc mogę. Ubieram majtki i idę po batonika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 435 Napisano 19 Lipiec Wypraszam sobie, tego lata jestem czereśniara ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Jak wrócę i tego tematu nie będzie, to macie wpierd...l i nawet nie będę pytał kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach