Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tidątit

czy są tu jakieś panie z ohotą na ciupcianie?

Polecane posty

Gość anulka5546
-No umawiajcie się! a potem wielki płacz i bendziecie znani z programu pod na pięciem, albo z uwagi. Ale tak to jest jak sie ma rozum w majtkach.

anulka5546......przecież Naczelny Cham Kafe szuka chętnej na bzykanko i jasno to wyraża a nie na romantyczną kolację przy świecach a co najwyżej przy winie za 3,50 i jakiś starych znaczkach z pocztówek które dostał 10 lat temu od cioci z Zakopanego .... więc chętne wiedzą o co biega :D....nie ma co się nimi przejmować

Gość anulka5546
1234567..... No No nie inaczej

anulka5546......łe no wiesz jak naczelny ładnie się uśmiechnie to się złożymy i mu się kupi ze 2 flaszki hehehe....a co w końcu ludziom trzeba pomagać nie ? :D dyskretny kochanek.....a ile Ty masz lat hmmmm ?

widzę że rozmowa o mnie była..jak widzicie nadal żyję i nikt mnie nie wybzykał..ale dzięki za troskę:)

zgadzam się..nie rozumiem tylko skąd te insynuacje?.jescze nikt nikogo nie zgwałcil wirtualnie..więc może niekoloryzujcie?:P

gamaCAŁA....wyluzuj i nie bierz tak zaraz wszystkiego do siebie .....a nawet jakbyś miała chęć na spotkanie realne to mi nic do tego... nie oceniam ludzi.... a tak na marginesie wyznaję zasadę nigdy nie mów nigdy :D

spoko spoko..ja też NIGDY nie mówię nigdy, ale nigdy nie spotykam się w realu..:)

czyli jesteś zwolenniczką tzw zabaw wirtualnych hehe ja tam wolę realny kontakt z ludźmi co nie znaczy że umówiłabym się z kimś po 5 minutach pisania :D...z zasady podchodzę z dużym dystansem no i zaufanie musi być

Naczelny Cham Kafe ......no wiesz tutaj chodzi o coś więcej ale podejrzewam że to akurat nie mieści się w Twojej wyobraźni ale nie zaprzeczam połączenie tabletek anty wraz z prezerwatywą daje 100 % pewność :D

123..co masz na myśli mówiąc zabawy wirtualne?no wiesz zabawa to może być w realu i ja też ją preferuję,ale nie z facetem z którym chwilę poklikam..a wirtualna to nie zabawa a rozmowa..no chyba ze ty się bawisz..:)

1234567..... - a może on lubi denaturat -anulka 5546 My sie znamy?

gamaCAŁA....a daj spokój z wirtualnymi zabawami ja nie lubię gdybania jestem konkretną osobą :D....to jak lizanie lizaka przez papierek trzeba dotknąć...obejrzeć ....i poczuć hehe tidątit mówisz że denaturat ?....pewnie po nim ma kolorowe sny :D

jaki ten świat mały! anulka5546 nie myślałem żezaglądasz w takie miejsca - twoje radio chodzi była końcówka mocy spalona wlutowałem drugą i masz od emie prezęt gruszke z pogłosem bo tezż była spiepszonaaa a umie nic ciekawego od tego wypadku mam ręke prawie nie władną

Gość tidą tit
no tak wydupczyłemm sie na motoże ale jade do stanuf na operacje a wiesz hto mi ją załatfił sylwia curka tego trepa z kturym tak darłem koty a wczoraj był z hłopakami jak wraczali z szczelniczy i piłem znim gożałe wpadnij domie jak masz ohote i franek też niech wpadnie to mi bacika na 11m dostroi bo z to łapą niewleze na dach

Naczelny Cham Kafe.......no nie bądź taki cham :D a może chłopak ma dysortografię co się czepisz hmmmmm ?

dobra myśl ale to by było tżeba pogadać z kapslem zbychem bo ma cięszką łape anulka5546 moje serce tęshni moje serce placze a muj uśmiech pyta kiedy cie zobacze!! dawaj na gg