Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria wick

Która PUPA jest najsexowniejsza, oceńcie fotki

Polecane posty

"ja jestem szczupła i mam pupe nr 1 ale chciałabym mieć pełniejszą taką jak nr 2 ale niestety nic nie mogę zrobić taka już moja natura i nie mogę przytyć" to nie kwestia przytycia a budowy jak przytyjesz to tylko tyłek otłuszczysz a nie o to chodzi pewnie taka już twoja uroda - chłopięca budowa i dużo męskich hormonów pewnie talii też wyraźnej nie masz?

Gość takie cudo
koneserzy kobiecej urody hahhaha :) tu każdy wyraża swoje zdanie dlaczego więc naskakujecie na tych którzy mają inne? z tego co wiem to np moim kolegom (raczej młodzi ludzie) najbardziej podobała by się właśnie 1 i 2. bo naturalna i ładna i małe cieszy. co nie oznacza że za 3 by się nie obejrzeli, bo też jest ładna ale... to nie jest klasyczna uroda pupy tylko przywieziona z afryki nowo moda. dla każdego coś fajnego. może powinnyśmy iść za tą modą i robić implanty jak na fotce nr3??? zastanówcie się też faceci co wy promujecie ;-P

Gość ikiii
mi sie wydaje za ani 1, 2, 3 nie sa ladne . Za to te od tomka całkiem całkiem

Gość wielka dupa to także
tłuszcz na brzuchu, cellulit, rozstepy, grube uda...itd. Nie ma szczuplej osobki z ladnym duzym tylkiem. Taka prawda. Wiec wybieram jedynke, bo lubie szczuple dziewczyny i ich tyleczki tez niech beda szczuple, a nie zalane tluszczem :P

Gość ria wick
też prawda że faceci którzy lubią szczupłe drobie kobietki będą woleli 1 i 2 bo drobna kobieta to rózniez mała pupa :) a ci którzy lubią takie kobiece - kobiety , będa preferowali duża pupe , duży biust itp :)

Gość Nie tak tak
1Klasyczna uroda? Chyba syntetyczna. Albo klasyczną żurnalowa. Narzucona. 2 i 3 to natura 100% ja bym promował dwa i trzy. Ktoś tu napisał o młodych ludziach. Pewnie takich z gimnazjum co częściej obcują z obrazkami niż z kobietami. 1To nie jest moim zdanie klasyczną uroda. A o tamtym też nie napisałbym że z Afryki bo akurat nie są to żadne"Afrykanki" to kwestia konwencji narzuconych odgornie przez które ludzie się bardzo pogubili w XX w. Niestety nie mająca zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Natomiast to że wiele kobiet dąży w sposób sztuczny do osiągnięcia tego efektu jest niepokojące.

Gość fajna pupa tylko te rece
jakies mocno umiesnione;P

Gość ria wick
no fajna bo gładziutka , ale czy nie za duża jesli chodzi o rozmiar...? do facetów only :)

w związku z tym iż wiele panów preferuje typ3 mam pytanie: dlaczego bardzo często szczególnie młodzi panowie jak widzą taką laskę na ulicy czy na plaży to mówicie "gruba świnia" "dupa jak szafa czwórka" "mogłaby schudnąć" "ma..." taką dupę że nie zmieściłaby się" myślicie że chęć u dziewczyn/kobiet odchudzania się za wszelką cenę jest wyssana z palca? ile razy ja mając wagę w normie 50-51 kg przy wzroście 161-162 słyszałam niemile epitety nie potrafię nawet zliczyć.... pomijając jeszcze aspekt mojego tatusia który począwszy od 12 roku życia każdego dnia doprowadzał mnie do łez mówiąc "nie masz ciała 12letniej dziewczynki.dziewczynka powinna być chuda"... kupował mi pisma z chudymi modelkami i poradniki dla modelek...ja natomiast nie widziałam swojej "grubości" owszem byłam nabita ale nie gruba. Zaczęłam się sobie przyglądać. I pewnego pięknego dnia rzeczywiście zobaczyłam że jestem gruba. Nigdy już nie spojrzałam w lustro bez krytycyzmu i zawsze patrzę tylko pod kątem tego czy wyglądam grubo czy nie.Najśmieszniejsze jest to że jak miałam te 16 lat i ważyłam jakieś 43 kg to powiedział mi...że jestem za chuda :D ja na to że przecież zawsze chciał żebym była chuda a on na to że "mu się odmieniło"....noż qrde tyle co mnie potrafił zgnoić z powodu wagi a tu nagle...ehh szkoda słów. dlatego pytam was panowie którzy lubią kobiety a nie wieszaki: gdzie wy jesteście??? i jak to jest że kurczę jednak zawsze obejrzycie się za tą szczuplejszą w mini???

Gość ja uważam że
a mi to wisi nie mam chlopiecej budowy ciala mam wciecie w talii i pelne piersi wszyscy mi mówia ze mam ladna figure ale taki pelniejszy tyleczek by nie zaszkodzil

Gość panowie preferują jedynke
o trójce piszą tłuste baby i geje którycm wszystko jedno :D

Gość lhkcf
Obstawiam numer 1!

Gość ria wick
izabela374 - zgadzam sie z tobą, to faceci krytykując nasze "duże pupy" utwierdzają nas w tym ze to Nr 1 jest ideałem i do tego my dążymy niestety... czasem za cene anoreksji i kompleksów. ciekawa jestem ile z wypowiedzi chwalących NR 3 padlo z usta facetów ;) bo faktycznie jest możliwość że panie z kompleksami poprawiają sobie humorki :)

Ja wierzę że facetom może się podobać okrągły i jędrny tyłeczek.Nie należy jednak zapominać o tym że taki tyłek na zdjęciu może prezentować się rewelacyjnie zaś w realu już niekoniecznie(miałam na myśli nr3). Myślę że nr 2 jest uniwersalny bo jedynka przypomina raczej wydmuszkę. Sama mam praktycznie płaski tyłek ledwie odcinający się od reszty ciała ale zawsze można mięśnie wyćwiczyć i będzie ok.

Gość buty z VENEZI
mi sie 1 podoba!

Gość Tajemnicza Dama
Jestem 2 i chcę być 2 :D

Gość Tajemnicza Dama
1 ma dupe jak anorektyczka :O Trzeba mieć na czym siedzieć... troszkę ciałka... nie promujcie wieszaków !

Gość a ja bym dymał nr 3
od rana do wieczora a potem jeszcze nocą